Wat is Woo Network (WOO)? Ontdek hier alles!
Wat is Woo Network (WOO)? Ontdek hier alles!
15 april 2023 
in Crypto

Wat is Woo Network (WOO)? Ontdek hier alles!

Het WOO Network (liquiditeitsnetwerk), is opgericht door Kronos Research. Het maakt strategieën voor liquiditeit, handelsuitvoering en opbrengstcreatie aanzienlijk goedkoop of zelfs gratis voor handelaren, beurzen, instellingen en DeFi-platforms.

In dit artikel leer je: 

  • Wat is Woo Network (WOO)?
  • Hoe werkt Woo Network (WOO)?
  • Uitvinder van Woo Network (WOO)?
  • Conclusie

Wat is Woo Network (WOO)?

WOO Network (WOO) is 's werelds eerste social media netwerk dat leden beloont voor het maken van unieke inhoud. WOO stimuleert gebruikers om inhoud van hoge kwaliteit te produceren en te delen met behulp van een "Woo Points"-systeem. De leden kunnen deze Woo-punten inwisselen voor dingen zoals cadeaubonnen, kortingen en toegang tot unieke content.

WOO Network is een gedecentraliseerd netwerk waarmee iedereen zonder censuur of beperkingen toegang heeft tot internet. De WOOCoin, die kan worden gebruikt om data of bandbreedte te kopen van elke provider op het netwerk, drijft het netwerk aan.

Niemand kan de toegang tot het WOO-netwerk stoppen of beperken, aangezien het bedoeld is om censuurbestendig te zijn. Het netwerk is ook gebouwd om extreem robuust te zijn, wat betekent dat het kan blijven draaien, zelfs als bepaalde delen ervan offline zijn.

Het WOO-netwerk is een open-sourceproject, wat inhoudt dat iedereen kan deelnemen aan de ontwikkeling ervan. Het project is momenteel in bèta en het team probeert het netwerk te verbeteren en extra functies toe te voegen.

Hoe werkt Woo Network (WOO)?

WOO Network en Kronos Research gebruiken kwantitatieve handels- en hedgingtactieken om liquiditeit te verzamelen en te integreren. Liquiditeit wordt verzameld via een verscheidenheid aan gecentraliseerde en institutionele handelsplatforms en DeFi-netwerken, waaronder Ethereum, BNB Chain, Polygon en Avalanche. Op WOO X en WOOFi sluiten clients rechtstreeks aan op het netwerk met behulp van API of de GUI. Anderen gebruiken DeFi-platforms zoals 1inch, 0x of Paraswap om verbinding te maken.

WOO Network kan ook worden gebruikt als locatie voor "marketmakers" van andere platforms, zoals dYdX. Goedkope hedging wordt mogelijk gemaakt door het zero-fee-concept en aantrekkelijke voorwaarden voor afnemers van orders. De volumes zijn voortdurend toegenomen en medio september 2021 was het 24-uurs handelsvolume meer dan $ 2,5 miljard, dankzij de exponentiële expansie van populaire platforms zoals dYdX.

DeFi producten en diensten

woo coin

Met hun veilige platform kun je met gemak een verscheidenheid aan activa opslaan en verhandelen. Van lending-platforms tot DEXs. Plus, je krijgt ook toegang tot cash-backed stablecoins, interessante trading bots etc. ...dus voldoende keuze.

Uitvinder van Woo Network (WOO)?

Justin Woo, een online ondernemer, richtte WOO Network op. Justin merkte dat er in de markt behoefte was aan een social media netwerk dat leden beloonde voor hun originaliteit en vindingrijkheid. Als gevolg hiervan werd het WOO-netwerk na jaren van planning in 2020 gelanceerd.

Hoewel het WOO Network-project zich op het moment van schrijven nog in de beginfase bevindt, is er een testnetversie van het platform gelanceerd. Op het testnet kunnen gebruikers profielen opstellen, informatie doorgeven en communiceren met andere gebruikers. Het team voegt nu meer functies aan het platform toe, zoals een berichtensysteem en een mechanisme om geld te verdienen met content.

Het WOO Network-team bestaat uit professionele ontwikkelaars en ondernemers die in het verleden succesvolle bedrijven hebben opgebouwd.

James Young, de CEO en mede-oprichter van het bedrijf, heeft een achtergrond in productmanagement en engineering bij Google.

Daarnaast zijn Luis Cuende, de mede-oprichter van Aragon, Loi Luu, de mede-oprichter van Kyber Network, en Rune Christensen, de mede-oprichter van MakerDAO, degenen die het initiatief hebben gefinancierd.

Sinds de oprichting is WOO Network snel in populariteit gegroeid onder contentmakers en liefhebbers van sociale media. Bovendien wordt de revolutionaire productie- en distributiemethode van het platform ook erkend door professionals uit de industrie.

Conclusie

WOO Network is een blockchain-platform waarmee gedecentraliseerde applicaties (dapps) en slimme contracten kunnen worden gemaakt. Als je de veiligheid van een CEX en toegang tot "unlisted" tokens op DeFi-platforms wilt, is WOO Network een goede keuze.

Verder is hun focus op liquiditeit van cruciaal belang voor blockchain-gebruikers die ten koste van alles elke vorm van ontsporing willen voorkomen.

Over het algemeen is het project een van de weinige die CEX- en DEX-services combineert.

Het is net zoals bij elke altcoin belangrijk meer onderzoek te doen voor je erin investeert. Want er zijn inmiddels veel coins naast bitcoin ...die de lijst aanvoert. Niet elk project zal overleven voor de langere termijn dus verdiep je in de materie, succes met researchen!


Over de schrijver
Mijn naam is Bas urlings, Ik sta ook wel "bekend" als "Ondernemer op Slippers", ik reisde namelijk 2 jaar lang rond de wereld terwijl mijn E-commerce business door draaide en zelfs uitgroeide tot het snelstgroeiende Crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland! In 2018 won ik de Crossborder Award en een Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste groei maakte we op Marketplaces en met name Amazon zo heb ik inmiddels meer dan 14 Miljoen omgezet via Marketplaces en leer ik nu andere ondernemers om succesvol te verkopen op Amazon en Bol.com!
Reactie plaatsen