Ravencoin (RVN) koers: live, historisch, verwachting!
Ravencoin (RVN) koers: live, historisch, verwachting!
22 juni 2023 
in Crypto

Ravencoin (RVN) koers: live, historisch, verwachting!

De Ravencoin (RVN) blockchain is ontwikkeld om elke ontwikkelaar de mogelijkheid te bieden tokens vrij te geven met verschillende doeleinden. Zolang het maar in hoofdlijnen een token is die uiteindelijk overdracht vertegenwoordigt.

Ravencoin (RVN) is een "fork" van bitcoin (BTC), wat betekent dat ze in feite de code van ervan hebben gekopieerd er daar vervolgens wijzigingen in hebben aangebracht om hun project te ontwikkelen. Het is verder ook een mogelijk alternatief voor andere op "smart contract" gebaseerde projecten zoals Ethereum (ETH).

De voordelen van Ravencoin (RVN) is naar eigen zeggen het gedecentraliseerde karakter, veiligheid en ook zeker het feit dat minen nog relatief simpel kan worden gedaan ...in vergelijking met bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Hierbij moet je natuurlijk wel in acht nemen dat bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) mogelijk veel meer waard zullen zijn dan Ravencoin (RVN) in de toekomst, hoewel we dit simpelweg moeten volgen (niemand heeft een glazen bol). Of het waard is Ravencoin (RVN) te minen, hangt dus voor een groot deel af van hoeveel je in het project gelooft.

In dit artikel vind je:

  • De livekoers van Ravencoin (RVN)
  • Prijsverwachting van Ravencoin (RVN)?
  • Hoe koop je Ravencoin (RVN)?
  • Conclusie

Livekoers van Ravencoin (RVN)

Hieronder vind je de livekoers van Ravencoin, maar je kunt natuurlijk ook tradingview.com of coinmarketcap.com bezoeken om de volledige kaarten te bekijken met alle (historische) prijsdata.


Prijsverwachting van Ravencoin (RVN)?

Het is lastig om een prijskaartje te hangen aan RVN in de toekomst. Dit heeft voor een groot deel te maken met vraag en aanbod, maar ook zeker hoeveel adoptie het krijgt. Want er zijn zoveel altcoins dat het bijna niet te voorspellen is welke echt groot succes zullen behalen. Bij investeren met cryptocurrencies is het slim eerst bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) in je portefeuille te hebben ...en dan te kijken naar altcoins die ook echt een use-case hebben (overigens geen financieel advies).

Hoe koop je Ravencoin (RVN)?

ravencoin koers

Je kunt Ravencoin op veel grote crypto-exchanges kopen, verkopen of traden. Hierbij kun je denken aan Coinbase, Binance (overigens hebben die momenteel aangekondigd te stoppen met hun activiteiten in Nederland), Kraken, Bybit en meer. Er zijn ook Nederlandse partijen waar je Ravencoin (RVN) kunt aanschaffen zoals Litebit.eu (die trouwens ook stoppen), maar ook andere zoals de grootste namelijk Bitvavo. Keuze genoeg dus.

Conclusie

Niemand kan de prijs van Ravencoin (RVN) voorspellen ...dus laat je vooral niet gek maken. Veel nieuwe investeerders raken snel emotioneel betrokken bij coins op basis van hype, maar probeer alles zakelijk te bekijken voor de beste resultaten. Een goede cursus over investeren en traden kan je hierbij helpen. Succes!


Over de schrijver
Mijn naam is Bas urlings, Ik sta ook wel "bekend" als "Ondernemer op Slippers", ik reisde namelijk 2 jaar lang rond de wereld terwijl mijn E-commerce business door draaide en zelfs uitgroeide tot het snelstgroeiende Crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland!In 2018 won ik de Crossborder Award en een Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste groei maakte we op Marketplaces en met name Amazon zo heb ik inmiddels meer dan 14 Miljoen omgezet via Marketplaces en leer ik nu andere ondernemers om succesvol te verkopen op Amazon en Bol.com!
Reactie plaatsen