Live ApeCoin (APE) koers: actueel en historisch!
Live ApeCoin (APE) koers: actueel en historisch!
11 april 2023 
in Crypto

Live ApeCoin (APE) koers: actueel en historisch!

APE is een ERC-20-token gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het werd oorspronkelijk gegeven aan iedereen die een NFT bezat welke deel uitmaakte van de "Bored Ape Yacht Club" (BAYC) of "Mutant Ape Yacht Club" (MAYC) ...het APE-token werd rechtstreeks gedistribueerd naar de Ethereum-portemonnee van de ontvangers.

Nu kan iedereen de coin aanschaffen, verhandelen of bewaren.

Wanneer je geïnteresseerd bent in het "traden" van ApeCoin (om winst te maken) of gewoon nieuwsgierig bent naar de huidige koers, ben je bij ons aan het juiste adres!

Hieronder bieden wij je namelijk real-time en historische wisselkoersen ...plus nog wat extra info over deze coin.

In dit artikel vind je:

  • Live ApeCoin (APE) koers
  • Historische prijsdata ApeCoin (APE)
  • ApeCoin (APE) verschillende prijsvoorspellingen
  • Conclusie

Live ApeCoin (APE) koers

Hieronder vind je de actuele ApeCoin (APE) koers ...


Wat is ApeCoin (APE)?

Het kan zijn dat je wilt weten wie er achter ApeCoin (APE) zit. De houders van ApeCoin en verschillende producten en diensten die de cryptocurrency gebruiken, vormen samen het APE-ecosysteem. Yuga Labs, opgericht in 2021 met het hoofdkantoor in Miami, Florida, is een prominente naam in NFT's en digitale verzamelobjecten.

Yuga Labs is de maker van de Bored Ape Yacht Club (BAYC) en is daarom het gemeenschapslid in de ApeCoin DAO. Ze hebben ApeCoin geadopteerd als hun primaire token in de projecten die ze ondernemen.

Laten we hieronder eens kijken welke NFT-collecties deel uitmaken van het APE-ecosysteem.

Bored Ape Yacht Club (BAYC)

Bored Ape Yacht Club (BAYC), gelanceerd in april 2021, heeft 10.000 unieke apen die zich op de Ethereum-blockchain bevinden. Elk van deze unieke digitale verzamelobjecten heeft een andere look, stijl en zeldzaamheid.

Mutant Ape Yacht Club (MAYC)

Als een NFT-mandje met maximaal 20.000 gemuteerde versies van de BAYC Apes helpt de MAYC nieuwe leden aan boord van de Ape-gemeenschap. Originele BAYC NFT-houders kregen 10.000 mutante "serums" in drie niveaus via een airdrop om de zeldzaamheid van eigenschappen toe te voegen.

Bored Ape Kennel Club (BAKC)

De Bored Ape Kennel Club (BAKC), gelanceerd op 25 juni 2021, is een assortiment van honden-NFT's die beschikbaar zijn voor elk lid van de BAYC. Houders van elke Bored Ape NFT kunnen een willekeurige Club Dog NFT adopteren, terwijl ze alleen voor "gas" betalen. BAKC NFT's hebben ook hun eigen rariteiten.

Overig metaverse ...

Eind april 2022 begon Yuga Labs met het "minten" van Otherside metaverse landen. Binnen 45 minuten had het virtuele onroerend goed een waarde van $ 100.000 en bracht het in totaal $ 320 miljoen op, waarmee BAYC de NFT maximale omzet binnenhaalde.

Voordelen van ApeCoin (APE)

Het feit dat ApeCoin is uitgegeven door een dynamische online community zoals de Bored Ape Yacht Club heeft vanaf het begin voor veel gebruikers gezorgd. Liefhebbers van kunst, cultuur, gaming en entertainment maken vaker gebruik van de cryptocurrency. Metaverse landverkopen zullen ook de munt een boost geven.

Er zijn verschillende redenen om ApeCoin te kopen, zoals het gebruik van APE als betalingsoptie, NFT-beloningen en toegang tot exclusieve functies in het APE-ecosysteem, wat de kopers verschillende stimulansen geeft om het te kopen. Ondanks al deze factoren is de munt intrinsiek geassocieerd met NFT-gerelateerde volatiliteit, waar je voorzichtig mee moet zijn.

In een volop "hype" scenario moet je trouwens ook opletten met NFT's in bredere zin ...een goed voorbeeld is NFT liefhebber Logan Paul die tijdens enorme stijgingen een NFT kocht van $ 623.000. Het plaatje zou nu $ 10 dollar waard zijn. Toch klopt dit niet met de werkelijk geschatte prijs van rond de $ 10.000 (wat nog steeds een flinke daling van de prijs is).

Historische prijsdata ApeCoin (APE)

Historische prijsgegevens van ApeCoin (APE) laten zien dat de munt een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt sinds de lancering in 2018. In het eerste handelsjaar steeg ApeCoin (APE) in de loop van 12 maanden van een initiële handelsprijs van 0,006 naar een hoogtepunt van 0,22. Dit betekende een stijging van meer dan 3400% over de periode!

Vervolgens zien we daarna ook dat ApeCoin van 3-4 dollar naar bijna 28 dollar stijgt in 2022 ...stel je eens voor dat je hem in het begin zou hebben gekocht en vastgehouden. Dan zou je van een handjevol euro's miljonair zijn geworden. Maar dan is het wel belangrijk charts te snappen!

De koers is momenteel een stuk lager en je kunt bij ons de huidige koers checken. Geloof je in ApeCoin kan het wellicht een slimme zet zijn om in een "bearmarket" (markt waarin alles omlaag gaat) in te kopen voor een nieuwe "bullmarket" (waarin alles omhoog gaat). Om ervan te profiteren!

ApeCoin (APE) verschillende prijsvoorspellingen

apecoin koers

Het is praktisch onmogelijk een goede prijsvoorspelling te maken, zeker met dit soort coins die bijna volledig op emoties draaien. Laat je dus niet gek maken. Verdiep jezelf goed in dit soort coins.

Toekomst van ApeCoin (APE)

In een tijd waarin NFT's nog steeds de crypto-arena bestormen, is ApeCoin erin geslaagd om de schijnwerpers te stelen sinds zijn verschijning. De makers van tokens hebben verschillende prikkels gebruikt om het nut ervan te promoten, zoals het toestaan van externe ontwikkelaars om de cryptocurrency in hun projecten te integreren en het opzetten van een ecosysteemfonds om de projecten die de munt gebruiken te ondersteunen.

Met gebruiksscenario's variërend van gedecentraliseerde betalingen tot land verkopen op metaverse, heeft het bedrijf een reeks ondersteunende componenten geïmplementeerd.

Naarmate het APE-ecosysteem groeit, verdient ApeCoin meer waarde dan realistisch kan worden verwacht.

Weer jezelf bewust van het feit dat er natuurlijk ook schimmige praktijken gebeuren. NFT's bv. die qua prijs kunstmatig worden opgedreven (via andere zogenaamd "echte" kopers die gewoon onderdeel uitmaken van het geheel), om kopers te vinden die geloven dat prijs nog hoger zal gaan. Let dus goed op en verdiep je altijd eerst in dit soort zaken!

Investeren of traden met ApeCoin (APE)?

Bij beleggen en handelen in cryptocurrencies is educatie de sleutel. Het is belangrijk om een goed begrip te hebben van de markt en de verschillende factoren die de volatiliteit ervan beïnvloeden. Dit kan handelaren helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het kopen of verkopen van cryptocurrencies, waardoor ze kunnen profiteren van de juiste momenten om in de markt te investeren.

Cryptocurrency markten zijn ongelooflijk volatiel en onvoorspelbaar, dus is het belangrijk om je bewust te zijn van de risico's.

Maar met een beetje kennis en onderzoek kan men mogelijk winst maken uit de schommelingen in de koers van ApeCoin.

Conclusie

ApeCoin ontworpen met het oog op de toekomst, maar wel zeer speculatief. Gericht op de evolutie van Web3 en blockchain-technologie om kunst, entertainment, gaming en nog veel meer mogelijkheden te laten floreren.

Het is momenteel echter te vroeg om echt de potentiële groei van ApeCoin te bepalen.

Verder zien we bv. ook spellen zoals Benji Bananas van Animoca Brands dat gebruikmaakt van ApeCoin in het spel.

De mogelijkheden met ApeCoin zullen waarschijnlijk blijven groeien naarmate de infrastructuur en voorstellen door de gemeenschap worden verbeterd.

Er is geen manier om de toekomst te voorspellen, maar wanneer ze echt de toekomst van cultuur, kunst en entertainment voor ogen hebben, dan zou ApeCoin op jouw radar moeten blijven.


Over de schrijver
Mijn naam is Bas urlings, Ik sta ook wel "bekend" als "Ondernemer op Slippers", ik reisde namelijk 2 jaar lang rond de wereld terwijl mijn E-commerce business door draaide en zelfs uitgroeide tot het snelstgroeiende Crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland!In 2018 won ik de Crossborder Award en een Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste groei maakte we op Marketplaces en met name Amazon zo heb ik inmiddels meer dan 14 Miljoen omgezet via Marketplaces en leer ik nu andere ondernemers om succesvol te verkopen op Amazon en Bol.com!
Reactie plaatsen