Alles wat je moet weten over het Wehkamp Affiliate Programma
Alles wat je moet weten over het Wehkamp Affiliate Programma

Alles wat je moet weten over het Wehkamp Affiliate Programma

Wil je je online aanwezigheid vergroten en je inkomen versterken? Overweeg dan het affiliate programma van Wehkamp, dat voor een extra bron van inkomsten kan zorgen. Deze toonaangevende e-commerce winkel in Nederland heeft meer dan 10 miljoen actieve klanten en biedt een uitgebreide selectie van producten. Hierdoor is er voor iedereen die geïnteresseerd is in het verdienen van geld met content, iets passends te vinden. Als je lid wordt van het Wehkamp affiliate programma, verdien je commissie telkens wanneer er een transactie wordt gedaan via jouw verwijslinks. Lees snel verder om te ontdekken hoe het Wehkamp programma je kan helpen om meer succes te behalen!

Na het lezen van deze blog weet je alles over:

✅ Wat het Wehkamp affiliate programma inhoudt en hoe je lid wordt

✅ Hoe de commissie en uitbetaling van Wehkamp affiliate werkt

✅ Wat de voordelen van het Wehkamp affiliate programma zijn


Wat houd het Wehkamp affiliate programma in?

Als affiliate partner adverteer je producten van Wehkamp op je eigen website. Je kunt dit doen door middel van tekst, een banner of het inladen van een productfeed. Wanneer je bezoekers van jouw website doorverwijst naar Wehkamp en zij daar iets kopen, ontvang je een vergoeding die kan oplopen tot wel 10% van het aankoopbedrag.

Hoe deel te nemen aan het Wehkamp affiliate programma?

Hoe deel te nemen aan het Wehkamp affiliate programma

Het is gemakkelijk om lid te worden van het Wehkamp affiliate programma. Je hoeft alleen maar het online inschrijfformulier in te vullen. Maar zorg ervoor dat je eerst de voorwaarden controleert en zeker weet dat je eraan voldoet.

Zodra je account is goedgekeurd en je de bevestigingsmail hebt ontvangen kan je beginnen met geld verdienen!

Klik hier om lid te worden.

Hoeveel commissie ontvang je als Wehkamp affiliate?

Zodra je account is goedgekeurd, kun je beginnen met geld verdienen, maar hoeveel commissie kan je ontvangen? Hieronder een overzicht van het commissiemodel van Wehkamp:

10% : Fashion, Living, Accessoires, Sport

6% : Baby, Beauty, Garden

4% : Beachwear, Toys

2% : Electronics, FMCG

Wanneer een bezoeker dus een bestelling plaatst bij Wehkamp via jouw website, krijg je een percentage van het aankoopbedrag. Dit betekent dat wanneer iemand die je hebt doorverwezen bijvoorbeeld een aankoop doet van €100 aan babyvoeding, je €6 ontvangt als commissie.

Hoe werkt de uitbetaling?

Als je geld hebt verdiend als Wehkamp affiliate, wordt dit automatisch na 36 dagen, nadat het is goedgekeurd, uitbetaald. Maar als je liever eens per maand of bij het bereiken van een bepaald bedrag uitbetaald wilt worden, dan kun je dit veranderen in de instellingen.

Wat zijn de voordelen van het Wehkamp affiliate programma?

Wat zijn de voordelen van het Wehkamp affiliate programma

Het Wehkamp affiliate programma biedt veel voordelen, namelijk:

  • Het Wehkamp affiliate team staat direct klaar om vragen te beantwoorden, nuttig advies te geven en toegang te verlenen tot een uitgebreide bibliotheek vol topmateriaal dat je campagnes een boost zal geven en een vliegende start zal geven!
  • Wehkamp heeft een groot assortiment aan producten, van mode en lifestyle tot huiselektronica. Waardoor het makkelijk is om iets te vinden dat past bij de stijl van jouw website.
  • Als lid van het Wehkamp affiliate programma word je beloond met royale commissies - tot 10%, een van de hoogste percentages in de branche.

Conclusie

Ben je een online influencer die zijn inkomen wil verhogen? Wehkamp's affiliate programma belooft uitstekende rendementen, en biedt gebruikers de mogelijkheid tot hoge commissies en snelle uitbetalingen. Met een breed scala aan beschikbare producten en direct contact met het Wehkamp team, sluit je vandaag nog aan om te beginnen met het succesvol omzetten van inhoud in geld!


Over de schrijver
Mijn naam is Bas urlings, Ik sta ook wel "bekend" als "Ondernemer op Slippers", ik reisde namelijk 2 jaar lang rond de wereld terwijl mijn E-commerce business door draaide en zelfs uitgroeide tot het snelstgroeiende Crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland!In 2018 won ik de Crossborder Award en een Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste groei maakte we op Marketplaces en met name Amazon zo heb ik inmiddels meer dan 14 Miljoen omgezet via Marketplaces en leer ik nu andere ondernemers om succesvol te verkopen op Amazon en Bol.com!
Esther
Door

Esther

op 26 Oct 2023

nou weet ik nog niet hoe het werkt. Ik heb me aangemeld, email bevestigd, maar ik zie geen affiliatelinks? dus hoe zet ik die op een website? log ik in op mijn gewone account, maar zie geen link die ik kan gebruiken?

Reactie plaatsen