Geld verdienen met Bol.com: nog nooit zo makkelijk!
Geld verdienen met Bol.com: nog nooit zo makkelijk!
21 maart 2023 

Geld verdienen met Bol.com: nog nooit zo makkelijk!

Wil je het financiële roer echt omgooien? Het platform bol.com is the place to be! Of je nu producten verkoopt of samenwerkingspartners zoekt, met de tips en ideeën in dit artikel krijg jij grip op geldstromen waarvan je voorheen niet wist dat die bestonden. In dit artikel zullen we je meer vertellen over de verdienmodellen die jij kunt toepassen. Let's make some money!

Geld verdienen met Bol.com: Hoe doe je dat?

Voor wie dacht dat producten verkopen het enige verdienmodel is op Bol.com, think again! Er zijn namelijk twee manieren waarmee je goed geld kan verdienen met Bol.com. Welke manier manier past bij jou?

Affiliatemarketing

Affiliatemarketing

Affiliatemarketing, je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat houdt het in? Affiliate marketing is een manier waarop bedrijven hun producten en diensten onder de aandacht kunnen brengen. Door middel van partnerschappen met andere bedrijven, die gezamenlijk betrokken zijn bij het promoten van dat bepaalde merk of product, verdient men commissies voor iedere succesvolle doorverwijzing naar de website of betaalpagina's. Op deze manier investeer je minder tijd ten opzichte van traditionele verkoop. Meer tijd voor jou

Verkopen

Ben je van plan om zakelijk actief te worden? Dan biedt Bol.com eindeloze mogelijkheden! Met hun enorme aanbod producten is er altijd wat voor iedere koper - plus jouw bedrijf kan mee profiteren als verkopend partner. Aanmelding gaat gemakkelijk; open gewoon eenvoudigweg je account en begin meteen met het maken van extra inkomsten via de online winkelsensatie die Bol.com is!

Producten promoten op Bol.com

Geen zin om 24/7 bereikbaar te zijn bij klachten en vragen? Geen ruimte om een voorraad in je huis te stashen? Met affiliatemarketing is dit ook niet nodig! Daarnaast is je risico veel minder hoog als je producten online gaat promoten. Het enige waar jij tijd en geld in hoeft te stoppen, is in een website of een ander traffic kanaal. Een stuk goedkoper dus dan een voorraad aan producten in te slaan. Verder regent het nog vele andere voordelen. Zo kan ook jij werken op slippers, waar je maar wil! Verder bouw je een passief inkomen op en hoef jij niet te verkopen. Klinkt als een goed plan!

Passief geld verdienen

Weer een geniaal aanbod vanuit Bol.com: het Bol Partnerprogramma. Door je bij dit programma aan te sluiten kan je de producten van Bol.com promoten. Jij gaat geld verdienen met elke aankoop die via jouw unieke affiliate link wordt gedaan. De commissie per verkoop varieert. Gemiddeld ligt het bedrag tussen de 3% en 8% van de prijs. Promoten kan via jouw eigen website, social media kanalen of andere apps. Hoe lekker is dat? Dit is de definitie van slapend geld verdienen!

Houd er rekening mee dat goed geld verdienen met het promoten van je producten alleen mogelijk is met een groot bereik. Een paar verkopen per maand is dus niet genoeg om van te leven.

Een bol.com affiliate site opzetten

Binnen een vogelvlucht heb jij een bol.com affiliate site opgezet! Allereerst kies je een product of productgroep die jij graag zou willen promoten. Is het iets wat jij bijvoorbeeld zelf gebruikt? Kies in ieder geval voor een product dat past bij jouw aanbod. Een grote kans dat jij dan verkoopt via jouw affiliate link, omdat je de juiste doelgroep al te pakken hebt! Deze producten kan je promoten in artikelen waarin het product ook echt een meerwaarde geeft.

Een website maken

Een website maken

Geen paniek! Een website maken kan makkelijker zijn dan je denkt. Allereerst heb je een domeinnaam & een hosting nodig. Een domeinnaam is een unieke naam die gebruikt wordt om toegang te krijgen tot een website op het internet. Hosting is het proces waar een bedrijf een website, applicatie of andere digitale bestanden op een server plaatst zodat deze beschikbaar is voor anderen om te bekijken en te gebruiken. Nadat je dit hebt geregeld kan jij beginnen met het inrichten van je website.

Verkopen via Bol.com

Nog geen groot bereik en spendeer je liever tijd aan het promoten van je eigen bedrijf? Dan is verkopen via Bol.com een optie voor jou. Verkopen via Bol.com is gemakkelijk en ook hiervoor heb je geen groot startkapitaal nodig. Het aanmaken van een verkoopaccount op Bol.com is geheel kosteloos. Wel duurt het even voordat je daadwerkelijk gebruik kan maken van je account. Houdt hier rekening mee! Belangrijk is dat je van tevoren goed onderzoek verricht naar producten die goed kunnen verkopen. Als je dit eenmaal voor de bril hebt kan het echte werk beginnen! Zoek een betrouwbare leverancier en maak duidelijke afspraken. Zet de artikelen in je online webwinkel en zorg voor een duidelijke omschrijving met een professionele foto. Inpakken en verzenden maar!

Genoeg manieren dus om geld te verdienen met Bol.com. Tienduizenden ondernemers gingen je voor. Wat wordt jouw verdienmodel?


Over de schrijver
Mijn naam is Bas urlings, Ik sta ook wel "bekend" als "Ondernemer op Slippers", ik reisde namelijk 2 jaar lang rond de wereld terwijl mijn E-commerce business door draaide en zelfs uitgroeide tot het snelstgroeiende Crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland!In 2018 won ik de Crossborder Award en een Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste groei maakte we op Marketplaces en met name Amazon zo heb ik inmiddels meer dan 14 Miljoen omgezet via Marketplaces en leer ik nu andere ondernemers om succesvol te verkopen op Amazon en Bol.com!
Reactie plaatsen