Plazatalk blog - Bas Urlings 2 keer op rij genomineerd voor snelst groeiende E-commerce bedrijf!
Bas Urlings 2 keer op rij genomineerd voor snelst groeiende E-commerce bedrijf!
07 december 2018 

Bas Urlings 2 keer op rij genomineerd voor snelst groeiende E-commerce bedrijf!

Kortgeleden heeft het bedrijf van Bas twee prijzen gewonnen! Zoals jullie (wellicht) inmiddels weten is Bas Urlings eigenaar en medeoprichter van Plazatalk.

Zijn bedrijf DisQounts is op 6 september op het Crossborder event 2018 uitgeroepen tot het snelst groeiend e-commerce bedrijf van Nederland. De voorwaarden om genomineerd te worden, waren: minimaal 100.000 euro e-commerce omzet uit het buitenland in 2017, minimaal 20% omzetgroei over het boekjaar 2018 en primair gericht op consumenten.


Top 30 crossborder winnaar

Online webshops vormen de basis voor een goed presterend e-commerce bedrijf. Daarnaast verkoopt DisQounts op marketplaces zoals bol.com en Amazon.

Laten we even een tussenstap maken naar Amazon, onderhand wel bekend onder bijna iedereen. Amazon is werelds grootste online webshop en biedt het grootste aanbod aan boeken, elektronica, kleding, speelgoed en ga zo maar door. Het is al lange tijd bekend dat Amazon naar Nederland wilt komen. Behalve de bedreigingen die Amazon vormt voor webshops zoals bol.com en Coolblue is de komst van Amazon ook een kans voor meerdere webwinkels. De Amazon Marketplace maakt het voor webwinkels mogelijk om hun producten te verspreiden via het netwerk en de website van Amazon.

Dit laat eigenlijk zien hoe winstgevend het is als webwinkel om op Marketplaces te verkopen, zoals dus Amazon en bol.com. Ook als je geen webwinkel hebt is het winstgevend om te verkopen via Marketplaces! Deze platforms laten juist zien dat een eigen webwinkel overbodig is. Doormiddel van de kennis en ervaring die Bas heeft opgebouwd in de afgelopen jaren zet hij nu zijn expertise in om andere te helpen om ook te verkopen via deze platformen. Plazatalk levert hierbij de benodigde materialen en ondersteuning!

Kort na de uitreiking van de Crossborder event 2018 kreeg DisQounts het bericht dat ze ook één van de snelste groeiende bedrijven van Nederland zijn. Daarmee is DisQounts één van de winnaars van de FD Gazellen 2018. Onlangs hebben ze met trots hun prijs in handen mogen nemen.

Bas urlings winnaar crossborder 2018

‘Hard groeien is leuk maar brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee die nu zijn aangebroken. Alsnog zijn deze erkenningen even een moment om er met volle teugen van te genieten! ‘Aldus, Bas.

 

Wil je gratis een aantal van onze video’s bekijken? Als gratis lid krijg je beperkt toegang tot de video trainingen en de community. Trainingen van de cursus ‘Verkopen via bol.com’ bijvoorbeeld. Daarnaast ook een video van Bas als spreker op het Imu event. Interesse? Klik dan hier.


Over de schrijver
Mijn naam is Bas urlings, Ik sta ook wel "bekend" als "Ondernemer op Slippers", ik reisde namelijk 2 jaar lang rond de wereld terwijl mijn E-commerce business door draaide en zelfs uitgroeide tot het snelstgroeiende Crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland! In 2018 won ik de Crossborder Award en een Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste groei maakte we op Marketplaces en met name Amazon zo heb ik inmiddels meer dan 14 Miljoen omgezet via Marketplaces en leer ik nu andere ondernemers om succesvol te verkopen op Amazon en Bol.com!
Reactie plaatsen