Plazatalk - Over ons & Plazatalk reviews

Bas Urlings - Oprichter Plazatalk & DisQounts International BV

Hallo, Ik ben Bas. Ondernemer op Slippers is de beste samenvatting van mij! Ik met mijn familie de wereld rond terwijl de business doordraait! Ik ben eigenaar van DisQounts International BV, Toonaangevend in FMCG (Fast moving Consumer Goods) en winnaar van het snelst groeiende crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland! En natuurlijk Plazatalk, een platform waarin wij (startende) ondernemers helpen succesvol te verkopen via Marketplaces zoals bol.com en Amazon! Met mijn 14 jaar ervaring durf ik met zekerheid te zeggen dat de toekomst in de marketplaces zit. 

Wat andere over Bas zeggen

Tonny Loorbach - IMU.nl
"Bas is een echt e-commerce koning en tevens een van de meest inspirerende geesten die ik ken. Ik ben altijd erg onder de indruk van zijn gevoel voor handel en het talent om nieuwe concepten razendsnel op te schalen tot een miljoenen business. Bas is voor mij een schoolvoorbeeld van een vrije internetondernemer die zijn business runt terwijl hij de wereld rondreist. Zeker aan aanrader om te volgen!"
Dennis van Leeuwen - Studio Maestro
"Ba(a)s is extreem effectief en weet als geen ander doeltreffend omzet te generen via het internet. Vervolgens zet hij de stap om deze omzet enorm op te schalen met de juiste middelen. Een echte inspiratiebron!"
Mitchel van Duuren - Internetmiljonair.nl
"Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe Bas zijn business heeft vertienvoudigd dus als hij praat dan luister ik. Hij is een fantastische sparringspartner voor business stuff, maar daarnaast ook een toffe dude om mee te hangen. Wanneer je op bol wilt verkopen is hij dé man in Nederland waar je van wilt leren."
Youri Meuleman - ova.nl
"Bas inspireert mij keer op keer met zijn mindset over business en het exponentieel laten groeien ervan. Hij is in staat zijn bedrijven te laten groeien terwijl hij zelf aan de andere kant van de wereld zit."

Wat leden over Plazatalk zeggen

"...Ik open de mail en zie een felicitatie met mijn eerste bestelling. Ik kon mijn ogen niet geloven...En jawel, ik heb gewoon 2 stuks in 1 bestelling verkocht.

Yessssss..... ik ben soort van door het dolle heen." 

Birgit - Lid van Plazatalk

"...Nu heb ik in de decembermaand een top omzet gehad en ben ik met een investering van €200,- uitgegroeid tot een omzet van €20.000,- in december alleen al!"

Laurens - Lid van Plazatalk
"...Daarmee gestart bij bol.com, zonder eigen webshop. Dit resulteerde in 2 á 3 artikelen per dag en is op jaarbasis ondertussen met ruim 1500% gestegen."
Dennis - Lid van Plazatalk

"Afgelopen weekend heb ik mijn eerste product op bol.com gezet. Had iets via Aliexpress gekocht (2 stuks) als probeersel. En vanmorgen zat de eerste order in mijn mail!

Super leuk, de kop is eraf!?"

Karin - Lid van Plazatalk

Plazatalk is een fijne omgeving waar elke bol.com ondernemer terecht kan voor waardevolle informatie omtremt het verkopen op bol.com. Alle informatie is te vinden in video’s die op het online platform staan. Van A-Z wordt je zo begeleid door het hele proces van aankopen tot en met het optimaliseren van je producten.

Nadat ik mij aanmelde bij plazatalk en mijn producten liet nakijken door een van de coaches begon ik echt goede sales te maken. Met name de product analyses van de coaches zijn heel erg sterk.

Bas - Lid van Plazatalk