Geld verdienen vanuit huis op deze 10 eenvoudige manieren
Geld verdienen vanuit huis op deze 10 eenvoudige manieren
17 augustus 2021 

Geld verdienen vanuit huis op deze 10 eenvoudige manieren

Iedereen wil (extra) geld verdienen en zoekt daarvoor geschikte manieren. Het kan zijn dat je geld verdienen vanuit huis (of wellicht andere gewenste locatie) ziet in de vorm van wat bij-schnabbelen …of dat je er anders echt werk van wilt maken en het dus je “job” wordt. Er zijn veel manieren waarop je kan thuiswerken of waar je dat ook wilt doen en wij laten je in dit artikel een aantal van die manieren zien om je een flitsende start te geven. Zo doe je ideeën op en kan er direct mee worden gestart. Check ze hieronder en ontdek welke manieren daarvan uitstekend in jouw straatje passen.

>> Hier vind je meer vacatures voor werken vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis met een websiteJe kan om te beginnen starten met een eigen website …met een blog waar op reguliere basis artikelen voor gemaakt worden. Het kan echt werkelijk over van alles gaan zolang je er maar meeslepende, informatieve en correcte artikelen van maakt die ook SEO proof zijn …een andere optie is om die artikelen te laten schrijven door iemand met expertise. Wat je vervolgens zal merken is dat er steeds meer bezoekers jouw artikelen zullen lezen, en er dus een online publiek wordt opgebouwd die interesse hebben in de onderwerpen waarover jij schrijft. En op die manier kan je er ook een verdienmodel van maken.

Wanneer je op een gegeven moment een beetje verkeer begint te krijgen, kan je beginnen met geld verdienen vanuit huis door producten en diensten aan te bieden op je website met een correcte werkwijze natuurlijk (zorg er dus voor dat je goede content maakt en potentiële klanten dan ook door de verkooptrechter helpt met “Call-To-Actions” ofwel CTA). Een andere optie is bv. affiliate marketing, waarbij je bestaande en al succesvolle producten van anderen zal gaan promoten …waarover jij dan commissie kan verdienen en dus verder niet op zoek hoeft te gaan naar “winnende” producten. Het zal op de langere termijn hoogstwaarschijnlijk altijd slimmer zijn om zelf producten of diensten te gaan aanbieden, echter zijn er toch ook wel platformen die met affiliate marketing genoeg verdienen om de huur te betalen (en zelfs nog veel meer).

Een andere manier om geld te verdienen is door bedrijven te laten adverteren op jouw website. Het zal wellicht niet de grootste inkomstenbron zijn, maar dat is ook weer afhankelijk van hoeveel bezoekers jij krijgt en ook wat voor doelgroep het is en kan sowieso weer voor wat extra inkomsten zorgen.

Je bouwt met een website verder ook iets op voor de langere termijn (afhankelijk van de insteek en niche). Want blijf je goede content de wereld in brengen, zal je op den duur ook steeds beter gevonden worden in Google en met wat extra werk aan je website kan het dus zomaar uitgroeien tot een autoriteit op het internet. En op die manier valt er nog meer geld te verdienen, wanneer je alles correct aanpakt.

Om uiteindelijk in die positie terecht te komen moet je ook blijven werken aan je website en bv. ook meer (kwalitatieve) links krijgen naar je website.

Je zal vast weleens iets gezien of gehoord hebben over Amazon …die online winkel, een van de grootste e-commerce platformen ter wereld? Juist, en ook daar liggen kansen voor mensen die geld verdienen vanuit huis of welke andere plaats op de wereld dan ook (want je kan letterlijk vanaf een tropische bestemming verkopen op Amazon of bol.com), naar het volgende level willen boosten. Er zijn genoeg verkopers die hun product of meervoud ervan aanbieden op 1 of beide (zelfs nog veel meer e-commerce) platformen, en het naast hun normale werk doen (om wat bij te verdienen) …maar ook die er hun fulltime baan van maken en elke keer weer met nieuwe producten de markt veroveren.Geld verdienen vanuit huis Amazon en Bol

Het kan uiterst lucratief zijn om te verkopen op Amazon, helemaal met diensten zoals bv. Amazon FBA (waarmee je niet meer vanaf “scratch” opzoek hoeft te gaan naar een opslagplaats, verzendmethodes en manieren om je retourzendingen af te handelen …want Amazon neemt dat met die service van je over, weliswaar aan de hand van een Amazon fees structuur …maar anders zal je ook kosten moeten betalen voor dit logistieke proces).

En hetzelfde geldt voor bol.com, want die hebben namelijk Logistiek via bol.com (LVB) wat min of meer op dezelfde wijze werkt.

Verder wil je natuurlijk producten inkopen en doorverkopen, en komen daarbij een hoop dingen kijken zoals product sourcing, importeren uit China (en in de meeste gevallen inkopen via Alibaba), verkopen op Amazon of bol.com (het maken van productvermeldingen en optimalisatie voor het meeste rendement), Amazon invoerrechten, incoterms en meer van dat soort zaken …en we schrijven hier veel artikelen over die jou daarbij zullen helpen.

Je kan ook kiezen voor verschillende bedrijfsmodellen zoals private label, dropshipping, wholesale en meer …in de meeste gevallen zie je dat (nieuwe) verkopers proberen hun eigen product te maken en verkopen ofwel de private label methode waarop vaak de meeste winst kan worden gerealiseerd. Echter, zal je wel precies moeten weten hoe alles werkt om daar ook echt een succes van te maken en daar kan een Amazon expert of Amazon cursus je enorm bij helpen. Wij hebben zelf veel kennis en ervaring, maar kennen ook alle klappen van de zweep die we jou willen besparen …lees daarom onze artikelen over die zaken en loop minder tegen verassingen aan.

Geld verdienen vanuit huis met cryptoJe weet onderhand vast wel dat Cryptocurrencies helemaal in opkomst zijn, en ook al lijkt het erop dat er enorme groei is doorgemaakt (wat natuurlijk ook zo is) zal er nog een hoop meer aankomen. Het is letterlijk een groeimarkt die hoogstwaarschijnlijk revolutie zal gaan ontketenen. En krijgt dus te maken met razende volatiliteit zo af en toe waaruit jij voordeel kan halen. Want ga je bezig met Cryptotrading zal je op die prijsschommelingen gaan speculeren. Op het moment dat je alles goed doet …kunnen er zo flinke winsten worden gemaakt.

Het is wel belangrijk te snappen dat je veel zal moeten leren …wanneer het namelijk zo makkelijk zou zijn, is iedereen miljonair over een paar maandjes en zo liggen de verhoudingen niet in het traden van Cryptocurrencies. Er zijn simpelweg veel meer mensen die (flink) geld verliezen dan verdienen.

Verder kan je wel geld verdienen vanuit huis met Cryptotrading, want in feite heb je alleen maar een laptop of PC-setup nodig met internetverbinding. Je zal natuurlijk wel nog wat andere zaken nodig hebben zoals accounts bij Crypto-exchanges en bv. ook tradingview.com om de ”charts” (kaarten) van verschillende Crypto-valuta te analyseren.

Zorg er wel voor dat je alleen speculeert met geld dat je kan missen. En waarmee je dus niet huis, boodschappen, opleiding van kinderen, auto en andere rekeningen dient te betalen. En start ook niet met een TE groot kapitaal …sterker nog je kan ook beginnen met paper trading waarmee je eerst kan checken of jouw strategie werkt. Op die manier zal je niet direct geld verdienen vanuit huis met Cryptotrading echter ook kapitaal beschermen. Want hoewel veel (nieuwe) traders denken dat alles draait om het maken van (enorme) winsten, is het juist veel belangrijker te weten hoe je zo min mogelijk geld zal verliezen (met de juiste riskmanagement op zijn plaats). En verder is een andere tip die we je kunnen mee geven: pak bescheiden winsten!

Want kijk je bv. naar BTC dan gaat de prijs soms met duizenden dollars op en neer ….en je hoeft echt niet de absolute bodem of piek te pakken (wat meestal toch niet zal lukken in de praktijk). Zorg ervoor dat je op tijd instapt en uitstapt (entry-points en exit-points zijn heel belangrijk en essentieel in handelsstrategieën). Het gaat er om dat je traden snapt …en daar komt best veel bij kijken wat je dus zal moeten leren).

Start er dus ook niet zomaar in een opwelling mee (omdat je wel eventjes denkt te weten hoe alles werkt zonder je ook nog maar een dag verdiept te hebben in traden), want dan handel je meer op emoties dan met een zakelijk en doelgericht plan van aanpak om winsten te maken. Je zal echt goed moeten weten wat je doet om er ook echt rendabel mee te worden, maar wanneer je het spelletje onder de knie hebt kunnen die winsten aardig oplopen.

Je kan ook geld verdienen vanuit huis of andere locaties door een eigen publiek op te bouwen, want nadat er een eigen community ontstaat zullen er veel volgers zijn die wellicht ook interesse hebben wat jij ze te bieden hebt. Stel je voor dat jij een passie hebt voor make-up …dan kan je tutorials maken op bv. YouTube (natuurlijk zijn er inmiddels al veel van dat soort YouTube-kanalen, maar je kan er ook uitspringen en een “following” opbouwen …zorg er dan wel voor dat je er echt werk van maakt en goede filmpjes schiet, en zoek ook manieren hoe je dingen kan verbeteren of anders kan doen voor je followers). Wanneer jij op een gegeven moment veel aandacht krijgt, wordt je een soort van influencer en zullen er mogelijkheden voor je zijn om er een verdienmodel van te maken. Je kan natuurlijk prima iets vanuit je passie doen en er dan ook een fulltime job van maken …zolang je maar eerlijk blijft (en dus geen producten aansmeert waar je zelf bv. helemaal niet achter staat of waar je publiek in feite niks of weinig aan heeft).Geld verdienen vanuit huis met een community

Wil je op de langere termijn goed scoren, zal je gewoon legitiem moeten zijn en blijven …en dan heb je genoeg kansen om inkomsten te genereren.

Het is natuurlijk een voorbeeld, want via deze weg zijn er nog veel meer manieren om geld te verdienen vanuit huis of welk locatie dan ook …het geeft je meer vrijheid om te bepalen vanaf welke locatie je werkt, en je hebt ook genoeg mogelijkheden om passies te volgen, ideeën uit te werken en slim gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn.

Je kan dus EN doen wat je leuk vindt, met tegelijkertijd mogelijkheden creëren om er een fulltime job van te maken. Verder zal je daarbij natuurlijk wel moeten snappen dat het ook gewoon hard werken is …en je zal dus niet zomaar “eventjes” rijk worden echter is het voordeel wel dat je nu iets doet wat je leuk vindt en het dus veel minder “werken” is …terwijl je natuurlijk wel hard moet werken om ook echt bepaalde doelen te bereiken.

Is geld verdienen vanuit huis via deze route wat voor jou?

Geld verdienen vanuit huis als virtual assistantEr zijn genoeg bedrijven die wel een virtuele assistent kunnen gebruiken die vanuit huis werkt (of een andere locatie kan natuurlijk ook), om een aantal taken uit te voeren waar het bedrijf zelf niet aan toe komt …of gewoon iemand voor nodig heeft om die taken goed uit te voeren. Je kan hierbij denken aan het beantwoorden van mensen die bellen naar het algemene klantenservicenummer, reageren op e-mails die binnenkomen (en ook het filteren ervan om belangrijke mails wel door te sturen naar de persoon in kwestie, zodat hij of zijn die kan beantwoorden …maar niet gestoord wordt met allerlei andere minder relevante e-mails), lichte administratieve taken, activiteiten rondom social media kanalen en het afhandelen van andere bijzaken.

Het werkt vaak goed voor de ondernemers in kwestie, en de virtuele assistent kan op die manier geld verdienen vanuit huis …of een andere werkplek die wenselijk is (feitelijk kan je ook dit namelijk weer vanaf elke locatie uitvoeren).

Wellicht heb je al ervaring op dit gebied (het kan bv. zijn dat je momenteel secretaresse bent of klantenservice taken uitvoert …in dat geval kan een virtuele assistent worden een manier zijn om wat extra’s te verdienen, misschien wil je er zelfs wel een fulltime job van maken.

Je hebt ook hiervoor meestal alleen een laptop nodig met goede internetverbinding …en het starten neemt dus niet al te grote kosten met zich mee.

Wanneer het jou iets lijkt …check dan eens alle mogelijkheden, geld verdienen vanuit huis door een virtual assistent te worden stijgt in populariteit.

Een andere manier van geld verdienen vanuit huis, is het maken van een (online) cursus. Wanneer jij een expertise hebt in iets, kan je die delen met mensen die het graag willen leren. Het voordeel van een online cursus is dat je er ook niet veel startkapitaal voor nodig hebt …en het kan ook steeds weer opnieuw verkocht worden en dat maakt het dus ook rendabel voor de langere termijn. Zorg dat je de online cursus wel blijft uitbreiden en bv. ook updates doorvoert wanneer dit nodig of wenselijk is. Op die manier blijven je studenten ook op de hoogte en ze zullen dit ook zeker waarderen …plus het zal je helpen een loyale klantenbestand op te bouwen zodat je ook bv. goede reviews krijgt en nieuwe leden binnen kan halen.Geld verdienen vanuit huis online course

Het is ook leuk voor jezelf, want heb jij echt passie voor het onderwerp …wil je die kennis en ervaring meestal graag delen. En wanneer jij er dan ook nog mee kan verdienen is dat helemaal meegenomen.

Verder heb je tegenwoordig ook genoeg mogelijkheden om vrij eenvoudig een online cursus te maken met verschillende tools en platformen die er zijn. Zo heb je bv. slimme plugins voor WordPress …en ook andere platformen die het weliswaar tegen betaling eenvoudig voor je maken kennis te delen met anderen. Check maar eens WordPress plugins zoals Memberpress, LearnDash, Teachable, LearnPress, WP Courseware en meer van dat soort plugins. Je zal merken hoe eenvoudig je een online cursus kan maken.

Zorg er wel voor dat je echt de tijd neemt en diepgaande video’s maakt, waar je leden ook ECHT iets aan zullen hebben. Je wilt uiteindelijk een cursus met (extreme) meerwaarde lanceren en tot in detail op het onderwerp ingaan, goede reviews krijgen en een uiteindelijk steeds grotere ledengroep ontwikkelen.

Verder moet je hierbij ook letten op dingen zoals een uitstekende beeldkwaliteit, geluid en met voorkeur ook een (redelijk) professionele setup …want op die manier is het ook prettig om je online cursus te volgen. Leg dingen ook goed uit en praat niet extreem snel of TE langzaam …alles draait om de inhoud gepaard met een ultieme leerervaring, lesgeven is iets wat in je zit of wat anders een beetje aangeleerd moet worden.

Geld verdienen vanuit huis boek schrijvenEen andere optie is het schrijven van een boek, waarbij je kan denken aan een e-book (dat je ook weer oneindig kan laten downloaden door leden) of het uitbrengen van een echt fysiek boek. Het schrijven van een boek is behoorlijk wat werk en je hebt er ook wel een stukje expertise voor nodig en het meeslepend kunnen vertellen …een goede structuur is natuurlijk ook uiterst belangrijk. Zorg er daarom ook voor dat je eerst een aantal van die basis dingen snapt …en begin dan met het daadwerkelijke schrijven ervan.

Je kan het natuurlijk ook laten doen, wanneer de expertise ontbreekt anderzijds te weinig tijd hebt om boeken te schrijven.

Wat je ook zou kunnen doen is een boek schrijven dat een lead-magnet vormt voor bv. een online cursus …het boek zelf bevat dan al heel veel nuttige informatie voor geïnteresseerden, en ze kunnen er dan bv. voor kiezen om nog meer te leren over die materie waarna je dan bv. tegen betaling jouw expertise kan delen in een online cursus. Het creëren van online cursussen kost (wanneer je het natuurlijk goed doet) best veel tijd …en het is dus ook logisch dat je voor een uitgebreide online cursus een vergoeding krijgt (en iedereen die het volgt zou er ook weer beter van moeten worden). Een boek kan dus de drempel verlagen zodat potentiële leden van een online cursus kunnen zien dat je de expertise in huis hebt om ze echt wat te leren.

Verder is geld verdienen vanuit huis met een boek dus ook weer heel goed mogelijk, omdat je ook hiervoor feitelijk weer een laptop met internetverbinding nodig hebt …en met name veel aan het schrijven bent.

Je kan natuurlijk ook gewoon een boek uitbrengen (roman) …en jouw fantasieën de vrije loop laten, wellicht slaat het boek aan en krijg je een hoop liefhebbers die het maar wat graag willen kopen.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om te gaan traden (zoals bv. Cryptotrading of het speculeren met aandelen of edelmetalen). Wat je ook kan doen is een deel van je vermogen investeren (welke percentage dat van jouw totale kapitaal zou moeten zijn is voor iedereen persoonlijk, maar spring er verantwoord mee om). Het beste moment is om dan op een laag prijspunt te kopen, en het dan langer te laten staan zodat je weer opnieuw door bull-markets kan gaan en, in die zin, dus met geld verdienen vanuit huis je kapitaal aan het werk zet.Geld verdienen vanuit huis investeren

Om een voorbeeld te geven kan je bv. in een bear-market BTC kopen …of met DCA (Dollar Cost Average) uiteindelijk je totaal gewenste hoeveelheid Bitcoin inladderen. Zo creëer je over het algemeen betere gemiddeldes …echter, staat Bitcoin bv. heel laag en weet je dat er na een tijdje weer (hoogstwaarschijnlijk) opnieuw een bull-market in werking zal treden, kan je beter alles in 1 keer kopen of grotere delen inkopen …op die manier zal je namelijk nog meer rendement kunnen maken op je initiële investering.

Je kan ook bv. in dingen zoals goud of aandelen investeren.

Zorg er wel voor dat je altijd onderzoek doet naar hetgeen waarin je investeert, want zo weet je ook de potentie ervan …en leer je ook de markten iets beter kennen.

Cryptocurrencies hebben extreem veel potentie (en dan met name Bitcoin), maar zijn ook enorm speculatief …over het algemeen meer in de Altcoin-scene, het kan tot grote winsten leiden echter kan je ook alles verliezen. En dat is iets wat je altijd goed moet snappen, weet dus welke risico’s je neemt en kijk dan of je erin wilt investeren. Het is natuurlijk altijd en volledig op eigen risico, en wij geven hier dan ook op geen enkele manier financieel advies …eigen onderzoek doen is uiterst belangrijk voor het behalen van succes.

Een andere manier van geld verdienen vanuit huis …is met het schieten van mooie (professionele) foto’s. Wanneer jij een fotograaf bent (of echt passie hebt voor fotograferen en er ook veel van weet), kan je die expertise inzetten om foto’s te maken voor anderen. Je kan hierbij denken aan mensen die een fotograaf nodig hebben voor een bruiloft, evenementen of simpelweg voor het realiseren van hoge kwaliteit foto’s voor productvermeldingen op bv. Amazon. Het is namelijk extreem belangrijk dat die foto’s van hoge kwaliteit zijn, en ook producten vanuit verschillende hoeken laten zien samen met alle uitgebreide details zodat klanten meer gelokt worden. Want het kan succes maken of kraken, en verkopers op Amazon of bol.com kiezen dan ook vaak voor een juiste aanpak (waarbij jij die foto’s dus voor ze kan maken tegen betaling).

Geld verdienen vanuit huis YoutubeEen ander verdienmodel voor geld verdienen vanuit huis …is het starten van een eigen YouTube-kanaal waarmee jij interessante, informatieve of grappige content deelt met de rest van de wereld. Je kan hierbij echt aan van alles denken. Zo heb je natuurlijk de vloggers die hun leven met je delen, grappige filmpjes maken, tutorials maken over verschillende dingen, muziekinstrumenten bespelen en les geven of gewoon enorm veel waardevolle content leveren met een daarop aansluitende opleiding (cursus).

Je kan echt op veel manieren geld verdienen via YouTube …denk hierbij aan het plaatsen van advertenties tijdens het afspelen van jouw video’s (waarvoor je natuurlijk een hoop views zal moeten krijgen), livestreams waarin bv. ook zogeheten “superchats” kunnen worden gegeven (gedoneerd) wat flink op kan lopen bij een hoge populariteit, het promoten van artikelen en diensten, zelf dingen verkopen op jouw YouTube-kanaal of het verder uitbreiden van jouw channel met in-dept online courses.

Zorg er dan om te beginnen natuurlijk voor dat je extreem waardevolle content biedt en dan alles tot in detail laat zien plus bespreekt in je cursussen.

Op die manier zal je een groot publiek bouwen, en kun je mensen die nog meer interesse hebben in het onderwerp doorloodsen naar een exclusief en betaalt segment van jouw onderneming die ze naar het volgende level boost.

Wanneer jij expertise hebt in iets (of wellicht meerdere expertises en passies die je verspreidt), is het op de eerste plaats leuk om een eigen platform te starten en kan het ook rendabel voor je worden met een slimme aanpak.

We hebben nu een aantal manieren laten zien hoe je geld verdienen vanuit huis simpel mogelijk kan maken. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt en daarna kijkt hoe je dit kan omzetten naar een verdienmodel om er werk van te maken. Je kan op veel manieren geld verdienen. Echter, zal je altijd moeten werken. Zelfs voor een passief inkomen moet je eerst inspanningen verrichten …succes met extra geld verdienen!

Over de schrijver
Hi Plazatalker, hopelijk vond je het blog artikel interessant en heb je er iets van op kunnen steken! Wil je met mij in contact komen? Mijn emailadres is: Marciano@plazatalk.nl
Reactie plaatsen