Waves crypto verwachting: lees alles over prijs!
Waves crypto verwachting: lees alles over prijs!
17 april 2023 
in Crypto

Waves crypto verwachting: lees alles over prijs!

Waves is ook een van de cryptocurrencies met potentie. Het is een op tokens gebaseerd platform, en krijg veel aandacht onder crypto-liefhebbers ...laten we eens kijken naar het verwachtingspatroon van deze crypto en alle koersbewegingen.

Marktanalisten zijn het erover eens dat de waarde van deze cryptocurrency mettertijd zal stijgen, waardoor beleggers nog meer stimulans krijgen om aan boord te springen ...geloof jij erin, mis je kans dan niet om vandaag te starten en wellicht in de toekomst grote golven te rijden met Waves!

In dit artikel vind je: 

  • Live koers van Waves
  • Historische prijsdata van Waves
  • Meerdere prijsvoorspellingen van Waves
  • Conclusie

Live koers van Waves

Hieronder vind je de live koers van Waves, met links het verschil in percentage en rechtsboven de prijs.


Historische prijsdata van Waves

WAVES heeft sinds het begin zijn deel van triomfen en beproevingen gehad ...laten we hieronder eens kijken naar het verloop.

2016

In juni begon Waves met een prijs van € 1,20. Dat was best "overpriced", dus ging de prijs na een paar maanden omlaag naar € 0,11.

In het najaar waren Waves € 0,37 waard. Maar aan het eind van het jaar was het nog maar € 0,20 waard.

2017

Mensen die al een tijdje in crypto beleggen herinneren zich waarschijnlijk 2017. Dat jaar was echt bijzonder. Prijs maakte namelijk een flinke groei door.

In juni ging de prijs van Waves omhoog naar € 5,78. Maar in november daalde de prijs tot € 2,52.

Toen verkopen zou te vroeg zijn geweest. Aanvankelijk was de prijs niet erg hoog. Maar eind 2017 steeg de prijs tot € 13,55, een stuk hoger dan hij begon.

2018

In 2018 gingen de prijzen voor cryptocurrencies omlaag. Dit wordt een "bearmarket" genoemd. Waves was geen uitzondering en daalde in november tot € 0,88.

2019

Als je eigenaar bent van Waves kun je 2019 het beste vergeten. In de eerste helft van het jaar wisselde de prijs tussen € 1,75 en € 2. Maar in de tweede helft van 2019 ging de prijs heel snel omlaag en bereikte in december het laagste punt van € 0,47.

2020

Als je kijkt naar hoeveel geld mensen in 2020 betaalden voor Waves aandelen, is dat vergelijkbaar met wat er in 2017 gebeurde. Er waren dit jaar ook twee grote veranderingen.

In augustus steeg de prijs plotseling van € 1,30 naar € 3,75. Daarna daalde hij in oktober tot € 2.

2021

In 2021 werd er een top gezet voor Waves op € 58,64 wat een bizarre groei is de jaren na lancering, maar dit was ook het einde van de "bullmarket".

2022

Prijs van Waves bereikt dit jaar een dieptepunt van € 1,14 wat voor Waves "believers" natuurlijk een ideaal moment is opnieuw te kopen voor een volgende run.

2023

Momenteel (lees: op moment van schrijven) kijken we naar een prijs van € 2,07 en voor huidige prijs in de toekomst kun je de huidige koers checken in dit artikel.

Meerdere prijsvoorspellingen van Waves

waves crypto verwachting

Laten we eens kijken naar verschillende prijsvoorspellingen.

2024

Wanneer alles volgens plan verloopt, hebben sommige deskundigen voorspeld dat Waves tegen 2024 een indrukwekkende € 80 kan bereiken. De vraag naar digitale activa is hoog en er liggen spannende nieuwe upgrades in het verschiet die waarschijnlijk zullen bijdragen aan verdere prijsstijgingen.

2025

Waves zou in dit jaar nog meer kunnen stijgen ...analisten zijn meer dan optimistisch en voorspellen een prijsstijging tot € 400 in 2025!

2026

Verder uit geloven sommigen zelfs een prijs van € 700 of meer te kunnen zien voor Waves echter blijf op je hoede ...niemand heeft een glazen bol.

2027

In 2027 zal Waves Crypto naar verwachting een ongekend niveau van succes en stabiliteit bereiken en prijs zelfs richting de € 1000,- kan gaan.

LET OP: voorspellingen zijn vaak hocus pocus, hecht er dus niet te veel waarde aan ...maar kijk gewoon naar de potentie en doe altijd je eigen onderzoek voor je investeert.

We zien veel van dit soort voorspellingen voorbij komen, natuurlijk is er potentieel ...maar velen zitten er ook naast met hun voorspellingen.

Laat je dus niet om de tuin leiden.

Investeer ook nooit meer dan je bereid bent te verliezen!

De genoemde prijzen zijn nattevingerwerk ...plus op geen enkele wijze financieel advies.

Conclusie

Wil je leren investeren of traden? Dan is educatie je sleutel ...kies daarom vandaag nog om te leren over dit soort zaken. Het zal je laten ontdekken succes te bereiken.


Over de schrijver
Mijn naam is Bas urlings, Ik sta ook wel "bekend" als "Ondernemer op Slippers", ik reisde namelijk 2 jaar lang rond de wereld terwijl mijn E-commerce business door draaide en zelfs uitgroeide tot het snelstgroeiende Crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland! In 2018 won ik de Crossborder Award en een Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste groei maakte we op Marketplaces en met name Amazon zo heb ik inmiddels meer dan 14 Miljoen omgezet via Marketplaces en leer ik nu andere ondernemers om succesvol te verkopen op Amazon en Bol.com!
Reactie plaatsen