Online geld verdienen op 24 eenvoudige manieren zonder groot risico
Online geld verdienen op 24 eenvoudige manieren zonder groot risico
22 maart 2021 

Online geld verdienen op 24 eenvoudige manieren zonder groot risico

Je kan online gaan pokeren, tweedehands spullen verkopen of op andere manieren wat centjes bij elkaar verdienen …maar wat levert het echt op? Tenzij je de jackpot raakt, is de kans heel klein dat ze een 9 tot 5 baan helemaal gaat vervangen of je moet ECHT een goed plan maken om wel structureel online geld te verdienen. Er zijn namelijk genoeg manieren van online geld verdienen!

Echter, samen met die waarheid betekent het vaak wel investeren (tijd, geld of natuurlijk allebei) …maar waar een wil is, is een weg (miljoenen mensen doen het elke dag). Van de freelance digital nomad en slimme online marketeers tot opkomende en zeer succesvolle ondernemers , er zijn tal van zakelijke ideeën die je thuis kan uitproberen met jouw laptop en een solide internetverbinding.

Laten we hieronder eens kijken naar welke mogelijkheden er allemaal zijn, om uiteindelijk online succes te vinden.

We laten je hieronder een aantal manieren zien hoe jij online geld kan verdienen, kies eruit wat het beste bij jou past. Of mix een paar ideeën met elkaar om ermee te experimenteren. Ontdek ze snel …

Online geld verdienen met dropshippingLaten we onze lijst beginnen met een van de meest populaire manieren om online geld te verdienen. Volgens Google Trends groeit de populariteit van dropshipping snel, wat de levensvatbaarheid ervan onderstreept als een manier om online geld te verdienen. Met succesverhalen over hoe verkopers binnen no-time hun baan vervangen met een dropshipping business krijg je er al helemaal zin in , en is er voldoende bewijs dat dropshipping een echte manier is om online geld te verdienen (hierbij moet je echter wel snappen dat de winstmarges bij dropshipping lager zijn, en dat er dus lucratievere manieren zijn om online producten te verkopen).

Voor het geval je niet weet wat dropshipping is: dropshipping is een bedrijfsmodel waarbij je een product aan een klant verkoopt, maar de leverancier het product namens jouw opslaat, verpakt en naar jouw klanten verzendt. In feite betaal je dus voor het ontzorgen van die processen. Het levert je aan de ene kant meer vrijheid op en je hoeft ook geen opslag en logistiek te regelen + kosten te betalen. Je zal dus echter wel inleveren op winstmarges en dat is iets wat je goed moet doorberekenen (bepaal of je nog winstgevend blijft met dit bedrijfsmodel).

Wat is de beste strategie van online geld verdienen met dropshipping? De meeste ondernemers focussen hierbij op marketingstrategieën zoals Facebook advertenties inzetten, influencers promoties laten uitvoeren en DM’s sturen op verschillende social media platformen om nog meer klanten te bereiken.

Het blijkt ook een populaire optie van online geld verdienen te zijn. Grafische ontwerpers wenden zich tot het bedrijfsmodel om zo hun ontwerpen op kleding en andere producten te verkopen om zo meer geld te verdienen met hun skills. Met fraaie en unieke ontwerpen kunnen ze een consistent en gevestigd merk voor hun bedrijf creëren.

Print On Demand is vergelijkbaar met dropshipping in de zin dat je geen voorraad hoeft te hebben of zelf producten naar klanten hoeft te verzenden. Er zijn echter twee kleine verschillen. Ten eerste kan je merklabels op producten en verpakkingen toevoegen. En zal je ook rekening moeten houden, wanneer je veel zelf gaat maken en verkopen, dat hier ook de nodige kosten bij komen kijken. Het is dus altijd belangrijk even naar het grote plaatje te kijken, om te zien of je idee ook wel echt zo winstgevend zal worden.

De beste manier om geld te verdienen met jouw “Print On Demand” business? Gratis marketingkanalen inzetten. Je kan het beste jouw producten gratis promoten op Instagram, Pinterest of met Instagram-influencers samenwerken die een publiek meestal beter kunnen laten converteren.

Affiliate marketing is een van de meest populaire manieren om online geld te verdienen. Door de jaren heen is de populariteit ervan op en neer gegaan …maar het blijft een stabiele manier om online geld mee te verdienen. Het beste van affiliate marketing is dat je voor bijna elk bedrijf een affiliate kan zijn, waaronder bv. Amazon!Online geld verdienen met affiliate marketing

Met affiliate marketing kan jij jouw brood verdienen door andere merken te promoten. En wanneer jij een slimme (online) marketeer bent, kan je op die manier commissies verdienen door het verkopen van producten, software, apps en kan je verder nog veel meer promoten. En hoewel commissies wellicht soms klein lijken, moet je eraan denken dat je voor verschillende merken een affiliate kan zijn en ook meerdere links in 1 enkele blogpost kan opnemen (en zo kunnen je inkomsten dus vrij makkelijk oplopen).

Je zal natuurlijk wel het nodige werk moeten leveren, en bij affiliate marketing kan je jezelf het beste focussen op contentmarketing. Wanneer jij een blog of website opbouwt met meerdere artikelen (en dat ook steeds verder blijft uitbouwen) zal je steeds groter worden en alles is ook echt van jou. En mocht het dus voorkomen dat een partij besluit te stoppen met hun affiliate programma, kan je de link eenvoudig overschakelen naar producten van de concurrentie (en dus geld blijven verdienen).

Online geld verdienen met YoutubeOnline geld verdienen met een eigen YouTube kanaal, is iets wat steeds vaker voorkomt. Zo heb je uiterst informatieve kanalen, waar mensen hun expertise delen …maar ook hele bijzondere en zeer uitzonderlijke (grappige) dingen, welke ook geld op kunnen leveren. Er zijn ook genoeg YouTube kanalen die muzieklessen geven of andere cursussen faciliteren (waarbij er zelfs een bruggetje kan worden geslagen naar een betaalde cursus, waarmee iemand die interesse heeft alles echt goed kan leren …in plaats van een teaser). Verder zijn er ook mensen die gewoon bergen informatie (cursussen) op YouTube geven, wat ervoor zorgt dat de “viewercount” omhoog gaat, en ze aan de hand daarvan meer verdienen met wat ze leuk vinden om te doen (via het advertisementmodel).

Je YouTube-kanaal moet zich richten op één niche, zodat je een sterk, loyaal publiek kan opbouwen. Je kan bijvoorbeeld make-up tutorials maken, videogames streamen, producten beoordelen, vaardigheden aanleren, grappige video’s maken of iets anders waarvan jij denkt dat er een publiek voor is.

Het geheim van geld verdienen op YouTube is het maken van inhoud die mensen willen, die zowel educatief en vermakelijk is. Je kan een titel gebruiken die geestig is om mensen te verleiden om te kijken, of je kan zoekwoorden gebruiken die zijn geoptimaliseerd voor zoeken op YouTube. Zodra je de mijlpaal van 1000 abonnees hebt bereikt, kan je officieel inkomsten genereren met je kanaal met YouTube-advertenties.

Het opbouwen van een platform waar jij centraal staat, kan je ook helpen om online geld te verdienen. Je moet voor de grap eens opzoeken wat beroemdheden krijgen voor het promoten van een bepaald merk, en wanneer jij ook een groot publiek weet op te bouwen kan jij hier dus ook steeds meer aan verdienen (bedrijven houden van die grote aantallen volgers, omdat ze op die manier snel hun klanten zullen bereiken). Het zijn dus niet alleen de “sterren” die er veel geld mee kunnen verdienen, want je ziet tegenwoordig ook steeds meer influencers opduiken die gaande weg steeds meer volgers krijgen …en van die bekendheid dan ook een verdienmodel kunnen maken.

Om een ​​influencer te worden, moet je een gezonde aanhang opbouwen. De gemakkelijkste platformen om dat te doen zijn YouTube en Instagram. Enkele van de grootste influencers kregen vaak hun eerste exposure via een van deze of beide platformen. Verdiep je eens in het krijgen van meer volgers op die platformen.

Wil je online geld verdienen hiermee …dan kan je kosten in rekening brengen voor gesponsorde berichten, een spreker op events worden, je eigen online winkel starten en producten verkopen, links toevoegen aan je bio, starten met foto’s verkopen op het kanaal, advertenties verkopen op je eigen podcast, merkambassadeur worden voor talloze bedrijven, een boek schrijven, simpelweg betaald worden om op evenementen te verschijnen en nog veel meer dingen waar je ook geld mee kan verdienen.

Het delen van kennis is een van de beste manieren om online geld te verdienen. Wanneer jij een expert bent op een bepaald gebied, kan je geld verdienen met jouw kennis door online cursussen te maken. Je kan jouw cursus verkopen op Udemy of, indien je al een publiek hebt, op jouw eigen website zetten. Er zijn sommige ondernemers die hier 5000+ euro per maand mee verdienen en hun inkomsten steeds verder zien groeien.Online geld verdienen met online courses

Om een ​​populaire en succesvolle cursus te maken, kan je het beste andere cursussen over jouw onderwerpen bekijken om hier lering uit te trekken. En kijk dan vooral naar de beoordelingen. Wat zijn de aspecten die mensen prijzen, en wat zijn de dingen die mensen minder goed vinden? Hoe kun je iets beters maken dan wat er al gemaakt is? Concentreer je op het maken van inhoud die de grootste klachten oplost en tegelijkertijd de positieve aspecten nabootst waar mensen zo enthousiast over zijn.

Het platform waarop jij jouw cursus verkoopt, bepaalt hoeveel je ermee kan verdienen. Wanneer je jouw cursus op Udemy verkoopt, hoef je niet veel te doen om deze te promoten. Je kan het bijna instellen en op de automatische piloot laten draaien. Promoot het misschien op enkele blogs of op jouw eigen website. Indien de cursus echter op jouw eigen website wordt gehost, wil je misschien advertenties inzetten om de cursus te promoten. Je kan ook een e-maillijst samenstellen, zodat je toekomstige cursussen bij diezelfde doelgroep kan blijven promoten.

Met Amazon KDP is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​e-boek te publiceren. Het enige wat je ervoor moet doen, is het e-boek schrijven, het opmaken, een e-boekomslag maken, het publiceren en promoten. En wanneer jouw boeken interessant genoeg zijn (neem hier dus de tijd voor), kan je hier dan ook zeker goed mee verdienen …wellicht wordt je er niet rijk van, echter levert het je wel meer inkomsten op.

Je kan er ook voor kiezen een schrijver voor jouw e-book in te huren, een grafisch ontwerper inschakelen om de omslag te ontwerpen of een freelancer om het e-boek voor je op te maken …zodat je het werk dat jij erin hoeft te stoppen tot een minimum kan beperken. Het beste kan je focussen op populaire zoekwoorden die bv. op Amazon werken. Zo kan je hulpprogramma’s gebruiken om die zoekwoorden te achterhalen, en dan vervolgens die in jouw titel van het boek gebruiken om de aandacht van mensen te trekken.

Om geld te verdienen met het online verkopen van e-boeken (of zelfs een fysiek boek), kan je die middels verschillende wegen op de markt brengen. Je kan jouw e-boek een paar dagen gratis weggeven. Het zorg ervoor dat je hoger in de zoekresultaten verschijnt voor een paar weken, waardoor je beter kan scoren met vermeldingen. En probeer het ook via social media kanalen te promoten!

Online geld verdienen met blogHet is een van de bekendste manieren om geld te verdienen: bloggen! En mensen die van schrijven houden, hebben de neiging om blogs te beginnen met een nichefocus. Een blog over specifieke onderwerpen zoals dropshipping, sporten, auto’s en meer van dat soort dingen zorgt ervoor dat je gerichte dingen kan aankaarten en toch een groot publiek op kan bouwen.

Je kan online geld verdienen door verschillende blogs te starten (en kan dat in feite vrij simpel doen met WordPress). Wanneer je met jouw blog begint, concentreer jezelf dan op zeer specifieke zoekwoorden met een strakke focus en blijf uitbreiden naar andere relevante categorieën terwijl je groeit en nieuwe branches domineert. Hiermee kan je in de loop der tijd een enorme blog opbouwen en online geld verdienen op die websites. En zorg ook voor een goed design voor je website, want zo geef je lezers een ultieme ervaring (en dat hoeft niet een extreem hoogstaand ontwerp te zijn …het belangrijkste is een cleane look en blog waarop je makkelijk kan navigeren).

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met bloggen. Je kan in-content links toevoegen aan je blogs naar betaalde producten en diensten (ook call-to-actions buttons onderaan of wellicht bij lange artikelen tussen alinea’s kan voor hogere conversies zorgen). Je kan ook online inkomsten genereren met AdSense door advertenties strategisch op jouw website te plaatsen. Gesponsorde berichten kunnen je helpen geld te verdienen met specifieke merken …dit is populair onder recensie-bloggers. Je kan ook zelf digitale of fysieke producten op een website verkopen. Zorg ervoor dat je autoriteit opbouwt en op die manier nog meer online geld kan verdienen met je website.

Een andere optie is om je 9-5 baan vaarwel te zeggen, en de werkzaamheden (waarin jij een expertise hebt) zelf te faciliteren tegen betaling …ofwel voor jezelf gaan werken en freelancer worden. Wanneer jij bv. een tekstschrijver, accountant, grafisch ontwerper, docent, ontwikkelaar etc. bent …kan je deze vaardigheden op de markt brengen en online klanten vinden die bereid zijn je ervoor te betalen.

Er is ook een oneindige lijst met websites voor elke sector van freelancetaken. Zo kan je verschillende opdrachten uitvoeren en online geld verdienen met je expertise. Indien je nog meer skills hebt die je kan inzetten, zal je werkzaamheden met elkaar combineren om er wellicht nog meer van te maken.

Om als freelancer online geld te verdienen moet je beginnen met het opbouwen van een sterk portfolio. Zodra je een sterke portefeuille hebt, kan je beginnen met het bereiken van potentiële grote klanten om online meer geld te verdienen. En hoe meer tijd jij erin steekt, des te groter de kans is dat je inkomsten ook echt flink zullen stijgen.

Wanneer je geen app-ontwikkelaar bent zal je denken “ja, maar dat is toch vet ingewikkeld om zo’n app te maken?”. Gelukkig is er een manier om een ​​app te laten maken die geen programmeerkennis vereist.

Tegenwoordig gebruiken verkopers hiervoor meestal freelance-platformen om betaalbare ontwikkelaars te vinden die apps voor hen kunnen maken.

Wil je online geld verdienen met die app, kan je deze het beste toevoegen aan Google Play en de App Store. En hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt, kan het verspreiden van een gratis app je helpen meer te verdienen dan een betaalde app zelfs wanneer die goedkoop is. Met een gratis app kan je namelijk advertenties of premiumfuncties (ofwel in-app aankopen) toevoegen om geld te verdienen. Omdat de gratis app meer mensen zal aantrekken, is het gemakkelijker voor je om er geld mee te verdienen met upsells.

Er is groeiende interesse vanuit merken om tekstschrijvers fantastische content te laten creëren. Het succes achter een goede tekstschrijver, zal veel te maken hebben met de expertise, SEO-kennis en ervaring met de niche. Want hoewel je mogelijk over veel onderwerpen kan schrijven, is het toch altijd een voordeel wanneer jij gespecialiseerd bent in een paar niches.

Want die ervaring zorgt ervoor dat je een ander perspectief kan toevoegen aan het artikel dat je schrijft. En daarmee zal je jezelf onderscheiden van andere artikelen die er al online bestaan. Verder zullen bedrijven hiervoor graag betalen (voor jouw kennis, ervaringen en inzichten).

In het Nederlands wordt het ook wel hosselen genoemd, en komt eigenlijk neer op er wat klusjes hier en daar bij doen (dus niet per definitie alleen maar straattaal, voor klusjes die je NIET zou moeten doen). Wat je wel kan doen is gewoon kleine klusjes vinden die je makkelijk naast je werk erbij kan doen. En het beste kan je dan online geld verdienen via een website zoals bv. Fiverr …omdat er dan veel meer mogelijkheden zijn en je alleen een laptop nodig hebt om je wet te doen.

En hoe meer tijd je hierin investeert (en klussen je ook krijgt) …des te groter de kans dat je steeds beter gevonden zal worden op het platform.

Wellicht ben je zelf opzoek naar een Fiver freelancer …lees dan ons artikel over hoe je de beste freelancers op dit platform kan vinden!

En ook hiermee kan je online geld verdienen, echter zal je hiervoor wel vloeiend, en bij voorkeur minimaal 2 talen, dienen te spreken en schrijven. Wanneer jij dat kan is er zeker wel werk voor je te vinden, of het nu gaat om vertalen van teksten, websitecontent of zelfs boeken. Het kan ook voorkomen dat je overige teksten moet vertalen …het is allemaal mogelijk en na een beetje zoeken zal je dit soort opdrachten zeker vinden.

Bij vertaalwerk is het meestal handig wanneer jij de taal ook echt vloeiend spreekt, en natuurlijk ook kan schrijven. In sommige gevallen kan een vertaaltool handig zijn voor erbij …maar wanneer jij een echte vertaler bent, en zeker wanneer je gaat vertalen in meerdere talen, zal je toch wel echt de taal machtig moeten zijn om teksten helemaal perfect te krijgen voor degene die deze teksten vervolgens zal gebruiken.

Indien je nu echt op zoek bent naar geld, kan het ook nog een optie zijn om wat spulletjes die jij niet meer gebruikt te verkopen. Want helemaal op het moment dat je dingen niet meer gebruikt en het geld wil inzetten voor andere dingen, kan het slim zijn die van de hand te doen. Verkoop geen dingen die je liever toch niet weg doet, en waar misschien ook wel minder vraag naar is (zoals oude CD’s …ook al is hier zeker een markt voor) …verkoop bij voorkeur elektronica, merkkleding of bv. een auto die je niet meer gebruikt.Online geld verdienen met online verkopen

Zorg ervoor dat je geweldige foto’s maakt en ze wellicht ook nog een beetje mooier bewerkt voordat je ze plaatst. Een online verkoper (bv. op Amazon) uploadt ook geen standaard afbeeldingen die uit de lossen pols zijn geschoten. Ze huren een fotograaf in om geweldige foto’s te maken. Afbeeldingen zijn meestal ook verbeterd. Met die geweldige foto’s is niet alleen de kans groter dat je producten sneller verkoopt, maar ook nog iets meer geld kan verdienen op je items.

Je kan het op kleine schaal doen, of echt dingen verkopen op een professionele manier (indien je vaker dingen aan- of -inkoopt en doorverkoopt). Ga je echt op reguliere basis producten inkopen en doorverkopen zal je vanzelfsprekend altijd een winkel (of ander platform) nodig hebben daarvoor …en voor enkele spullen verkoop je dat gewoon via bv. eBay.

Je kan online veel geld verdienen en je eigen uren kiezen door online “bijlesdocent” te zijn …of zelfs echt een leraar of lerares te worden.
Hierbij is het natuurlijk wel handig wanneer je ook echt een leraar of lerares bent, in 1 of meerdere vakken. Je kan natuurlijk ook op andere vakgebieden les geven, wanneer jij bv. een expertise hebt in een bepaalde specifieke niche en mensen zo alle fijne kneepjes van het vak wilt leren …maar wanneer het om bv. schoolvakken gaat zal je hier natuurlijk ook het nodige voor moeten weten.

Online geld verdienen met UberJe kan met een eigen auto Uber driver worden, waarbij je jouw auto omtovert tot een taxi en mensen van een startpunt naar hun bestemming kan rijden. Het is niet echt online geld verdienen, ook al gaat het allemaal wel via het platform van Uber …toch willen we het even noemen gezien je er wellicht interesse in hebt. Verder kan je natuurlijk ook stickers op je auto laten plaatsen (reclame) waarmee je ook weer wat extra inkomsten kan verdienen. En het bezorgen van eten of bestellingen is ook nog een optie, waar je niet perse een auto voor nodig hebt en ook bv. op de fiets of brommer kan doen.

Je zal wel even voor jezelf moeten bepalen of het iets voor jou is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om online geld te verdienen, met een combinatie van dit soort extra klusjes. Let hierbij wel altijd op wat het meeste oplevert en wat je ook leuk vindt om te doen …die mix vergemakkelijkt je keuze! Er zijn mogelijkheden genoeg om wat extra inkomsten te genereren.

Met zoveel ondernemers die bedrijven bouwen, neemt de vraag naar virtuele assistenten bijna op dagbasis toe. Een virtuele assistent voert verschillende taken uit. E-mails schrijven naar bv. klanten, orderverwerking, boekhouding, sociale media en klantenondersteuning zijn slechts enkele van de taken die een virtuele assistent uitvoert.

Je kan op verschillende websites terecht om opdrachten te vinden, wanneer jij een virtuele assistent wilt worden. Hierbij kan je denken aan Upwork of andere platformen en ook het aanschrijven van bedrijven of merken waarvan jij denkt dat ze een virtueel assistent kunnen gebruiken kan onderdeel zijn van je strategie, om bij nog meer bedrijven te werken. Op die manier gooi je meerdere lijntjes uit en is de kans groter om meer online geld te verdienen en voor verschillende ondernemingen een virtueel assistent te worden, waarbij je verschillende taken zou kunnen uitvoeren.

Twitch-streaming wordt steeds populairder. Hoewel het begon als een gamingplatform, evolueert het snel naar andere soorten inhoud. Om snel geld te verdienen met Twitch, zal je volgersaantal moeten stijgen. Wanneer je er consistent mee bent, kan streamen op Twitch je helpen om snel een aanzienlijk publiek op te bouwen en dus ook online geld verdienen.Online geld verdienen met Twitch

Je zal een populaire game of kanaal moeten vinden, wat niet al teveel concurrentie kent en verzadigd is om beter gevonden te worden en geld te kunnen verdienen ermee. Om online geld te verdienen met streamen, moet je kanaal een duidelijke stijl hebben: wordt het grappig, leerzaam of vermakelijk? Het deelnemen aan de chatfunctie op Twitch is een andere manier om meer volgers te krijgen. En je wilt graag communiceren in populaire chats …verder wil je natuurlijk ook contact leggen met mensen in je eigen streams.

Er zijn vijf manieren om inkomsten te genereren met je Twitch-kanaal: producten verkopen, merksponsoring, donaties van fans, abonnementen en Twitch-advertenties. Wanneer jij een Twitch-streamer bent, wil je jezelf concentreren op het aanboren van alle vijf die methodes voor het genereren van inkomsten om er het meeste mee te verdienen en nog meer geld te maken. Je kan er zelfs nog meer geld mee verdienen dan op YouTube (wanneer je het goed doet natuurlijk, en er ook echt werk in steekt) …en daarom is het 1 van de beste ideeën voor online geld verdienen.

Online geld verdienen met aandelenJe kan ook snel geld verdienen door in aandelen te beleggen. Wanneer jij geen expert hierin bent, wil je dit idee voor online geld verdienen (wellicht) liever overslaan of eerst hierover leren. Hoewel het een van de hoogste beloningen zal bieden, kan het ook resulteren in geld verliezen …simpelweg, omdat je niet ervaren genoeg bent. Wil je er een expert in worden zal er dus wel tijd in moeten worden gestoken, om er werkelijk online geld mee te kunnen verdienen.

Je ziet tegenwoordig ook steeds meer mensen in crypto investeren, en hoewel dit een geheel nieuw opkomende markt is …bestaat er ook hier altijd een risico, een goede tradingcursus of kennis van projecten waar je in gaat investeren kan je helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Kennis is macht …en die vlieger gaat ook zeker in dit geval op, probeer het maar eens en investeer er tijd (en eventueel geld) in om er steeds beter in te worden.

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen met het verkopen van je foto’s, op verschillende social media kanalen. Wanneer jij een goede (of zelfs professionele) fotograaf bent kan je plaatjes schieten en deze op Instagram, Pinterest of Facebook plaatsen en ze in lokale of internationale groepen delen. Op die manier zal je werk steeds bekender worden …en ben jij heel goed, kan je wellicht starten met opdrachten van mensen die opzoek zijn naar bv. een fotograaf die foto’s kan maken voor hun bruiloft, productfoto’s nodig hebben voor een online platform of om andere redenen professionele foto’s willen laten schieten en die taak door jou laten uitvoeren.

Er zijn natuurlijk ook genoeg andere platformen waar je klussen op kan vinden, of meer exposure kan krijgen voor je werk om je kansen te vergroten.

Het is eigenlijk een uiterst simpele manier van online geld verdienen, en dat is door aankopen die je doet te vergelijken …maar ook voor je dagelijkse boodschappen acties te checken (wat je ook online kan doen …omdat er veel websites zijn waar je goedkoper producten inslaat en van acties geniet). En wellicht denk je nu van “het zal me allemaal wel” …toch raden we je aan om hier eens naar te kijken. Je kan er echt honderden, zelfs duizenden euro’s mee besparen. Stel je hebt tandpasta nodig, wasmiddel of parfum …en ga zo maar door …heb je een flink aantal acties online die producten goedkoper zullen aanbieden. En wanneer die aanbiedingen dan lopen, kan je er ook gelijk wat meer van kopen …want er zijn namelijk een heleboel producten die je toch altijd nodig hebt. Neem het voorbeeld van tandpasta …krijg je bv. 2 + 2 en kost een tube € 3,50 euro dan krijg je dus 7 euro cadeau en bij 8 tubes (die je normaal zou inslaan), krijg je er nu dus 8 gratis wat neerkomt op 7 x 8 = € 56,- euro die je bij 1 aankoop gewoon al even in je zak steekt.

Ga je dit bij meerdere boodschappen doen, en bv. ook bij grotere aankopen meer op acties letten zal je er dus flink aan verdienen.

Hoewel dit in de beginfase van de internetrevolutie natuurlijk super-lucratief was …zijn er ook vandaag de dag nog mogelijkheden voor een prikkie domeinnamen in te slaan om ze voor veel meer online te verkopen.Online geld verdienen met domeinnamen verkopen

Er komen ook nieuwe domeinextensies bij, sommige daarvan zijn heel geliefd …probeer domeinnamen te registeren in markten die ze ook echt gebruiken en waar veel geld in om gaat.

Verder kan je natuurlijk ook zelf een uiterst waardevolle website creëren …en werken aan de autoriteit ervan. Wanneer je dan steeds groter wordt (zoekverkeer krijgt en wellicht al wat inkomsten genereert), kan je erover nadenken om het domein voor een realistisch bedrag te verkopen (hiermee bedoelen we dus de domeinnaam + een website met mogelijk veel artikelen en andere interessante content). Je zal het domein dan wel moeten verhuizen naar een nieuwe eigenaar …dus is dat nieuw voor je, zal researchen hoe alles werkt belangrijk zijn om een goede verkoop te waarborgen.

Een andere interessante optie is om je eigen merk te creëren …dit bedrijfsmodel wordt ook wel een private label genoemd. Je kan eerst op zoek gaan naar producten die populair zijn en goed worden verkocht, echter waar nog dingen aan verbeterd kunnen worden …en bij voorkeur in een markt die nog niet helemaal verzadigd is. Het is allemaal onderdeel van product research (productonderzoek), wat je helpt te achterhalen welke producten dit zijn en je idee dus echt kan floreren in de toekomst.

Het is bij een private label creëren geen bittere noodzaak dat je een compleet nieuw product introduceert, een hoop verkopers zoekt gewoon naar “hot” items die ze kunnen verbeteren en om kunnen labelen.

Indien je wel een fantastisch idee hebt, en getest ofwel gevalideerd hebt …kan je hier natuurlijk ook gewoon een eigen private label van maken. Let er dan wel even op dat je het merk en de producten ook beschermt, zodat anderen niet opeens zomaar aan de haal kunnen gaan met je producten …je zal er dus voor moeten zorgen dat producten in aanmerking komen voor Amazon Brand Registry, en daarvoor moeten merken momenteel ook een geregistreerd handelsmerk hebben om in aanmerking te komen voor inschrijving en het beschermen van die specifieke producten.

Er komt natuurlijk meer bij kijken, want je wilt er ook voor zorgen dat klanten kwalitatieve producten ontvangen …maar natuurlijk ook dat jij hier interessante winsten op kan maken, immers bepaalt dat je echte inkomsten. We raden je dan ook aan om jezelf te verdiepen in de wereld van private labels en ook hoe je het beste haalt uit je verkopen op Amazon.

Wil je hier meer over leren?

Laat het ons dan even weten …je kan altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Zo begint het namelijk met een goed productidee en ga je vervolgens onderzoek ernaar doen, leveranciers zoeken en je producten daadwerkelijk importeren uit China en vervolgens de marktplaats selecteren waarop je die zal verkopen (online geld verdienen met je producten kan uitstekend via platformen zoals Amazon en Bol).

Hierbij is wel natuurlijk extreem belangrijk te optimaliseren om er ook echt alles uit te zullen halen. Je kan hierbij denken aan goede productfoto’s, uitstekende productbeschrijvingen en focussen op zoekwoorden zodat je online kan scoren. We zijn gespecialiseerd in verkopen op die platformen, en helpen je graag op de juiste weg …zodat jij het in 1 keer goed kan aanpakken!

Wil je ondertussen meer lezen over hoe een private label maken werkt …en welke dingen je moet doen en laten? Lees dan ons artikel hierover. Zo krijg je al snel een idee wat er allemaal bij komt kijken en hoe jij niet in de “bekende” valkuilen trapt en gelijk flitsend van start kan gaan.

Er zijn overigens nog meer manieren (bedrijfsmodellen) die je kan gebruiken, om online producten te verkopen …op platformen zoals Amazon en Bol kan je ze dan aan een groot publiek verkopen. Het voordeel van dat soort websites is namelijk dat ze een miljoenenpubliek hebben …en ook klanten hebben die doorgaans al klaar staan om te kopen (in vergelijking met dus bv. een Google zoekmachine wordt er op Amazon en Bol meer gezocht om te kopen …en niet om alleen maar wat informatie te krijgen of rond te snuffelen). Het voordeel is dat je conversieratio’s hoger komen te liggen, mits je alles natuurlijk wel op de correcte wijze uitvoert. Verder hebben beide platformen ook logistieke oplossingen voor je, namelijk bol.com LVB (Logistiek via Bol.com) en Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) …waarmee ze alle taken omtrent opslag, distributie en retourzendingen van je bestellingen op zich nemen waardoor je verzekerd bent van een sterk netwerk en je meer vrijheid krijgt!

Het is zeker de overweging waard hier eens naar te kijken.

Online geld verdienen met handgemaakte productenWat ook een lucratieve manier van online geld verdienen kan zijn, is je eigen handgemaakte producten verkopen op verschillende platformen (om te beginnen je eigen website en anders via andere kanalen). Stel je maakt armbandjes die je helemaal zelf produceert, en waarvoor je dan alleen de grondstoffen en eventuele spullen koopt om ze helemaal in elkaar te zetten. Het kost je wel iets meer tijd dan simpelweg producten inkopen en doorverkopen, echter zal je er ook meer winst mee maken (op handgemaakte producten kan je over het algemeen nog meer winst maken).

Een ander voordeel is dat je ook niet met grote voorraden komt (hoeft) te zitten, wat tegelijkertijd ook een nadeel kan zijn wanneer je verkopen accelereren …tenzij je voorraden aanlegt of bv. bij extreme toename in verkopen mensen inhuurt om je te helpen. Het opschalen is dus wel een dingetje wat je nog meer in de gaten zal moeten houden bij deze manier van online geld verdienen.

Je kan er ook een soort van exclusiviteit mee creëren, want de producten die je maakt kunnen niet bij anderen worden gekocht. Wanneer je klanten dus echt opzoek zijn naar unieke items, zijn handgemaakte producten een manier om die mensen te bedienen en hiermee zo online geld te verdienen. Het kan zijn dat je al hobbymatig in de weer bent met dit soort zaken …en je er liever helemaal op wilt storten door er een verdienmodel aan te hangen.

Wellicht krijg je al steeds meer aanvragen voor je producten en creaties, vaak is dat een goede indicatie om de populariteit te verifiëren …en kan je bv. eens vragen (voorstellen) aan mensen of ze er ook voor zouden betalen. Of aangeven dat je er vanaf een bepaalde datum kleine vergoedingen voor gaat vragen, en dan langzaam je prijzen verhogen naar een gewenst niveau. Zorg er natuurlijk wel voor dat je klanten het product willen blijven kopen voor die prijs.

Of wanneer jij een heel goed idee hebt en creatief sterk bent (en hier ook meer mee wil doen) is het slim om hier eens naar te kijken. Wanneer je al een poosje creatief in de weer bent, zal je hoogstwaarschijnlijk ook wel adresjes hebben waar je jouw spullen goedkoop vandaan kan halen. Start je net, doe hier dan goed onderzoek naar en kijk bv. eens welke mogelijkheden er zijn om grondstoffen in China te kopen.

En goede berekening van al je kosten helpt je namelijk beter winsten te bepalen. Het is een uiterst belangrijk onderdeel om ook echt succesvol te worden met je business en niet tegen verassingen aan te lopen hiermee. Want het komt nog weleens voor dat verkopers niet alle kosten meenemen, en dan aan het einde van de rit (onder aan de streep van een balans) minder overhouden dan wat ze erin gestoken hebben.

Je wilt online geld verdienen met succes …en daarvoor zal je stap voor stap je online business op de juiste fundering moeten bouwen, vanaf daar kan je dan verder uitgroeien tot een business die zal exploderen!

Start vandaag met online geld verdienen, we hebben je een aantal mogelijkheden laten zien en kan hier gelijk mee beginnen. En voor de meeste hoef je niet eens zoveel geld te investeren, hierbij is het dan natuurlijk wel belangrijk om een bepaalde expertise te hebben …zodat je ook echt iets te bieden hebt en ook steeds meer werk zal krijgen. Je hoeft ook niet meteen met je 9-5 baan te stoppen …begin er eerst wat bij te doen en kijk hoe dat uitpakt.

En merk je dan op een gegeven moment dat online geld verdienen meer oplevert dan je huidige baantje, kan je altijd switchen en helemaal voor jezelf gaan werken en nog meer ondernemen. Heb je bv. al iets draaien, kan je namelijk ook andere dingen uitproberen (indien dit wenselijk is voor je). Want er zijn mogelijkheden genoeg om online geld te verdienen, zolang je er maar op een professionele manier mee aan de slag gaat …en de juiste instelling hebt.

Verder geeft online geld verdienen je ook meer vrijheid …natuurlijk zal je er in het begin ook veel tijd in moeten steken, maar in sommige gevallen kan je (afhankelijk van hoe je online geld wilt verdienen) bepaalde dingen na een tijdje op de automatische piloot zetten en toch geld verdienen. Zo kan je bv. met verkopen op Amazon gebruik maken van Amazon FBA …en wanneer je producten dan eenmaal goed lopen zou je met een 4 hour workweek de boel kunnen runnen (zolang je natuurlijk precies weet wat je moet doen en ook efficiënt te werk gaat). Het is dus met online geld verdienen zeker mogelijk om steeds meer te verdienen en op diezelfde fiets meer vrijheid te krijgen om met je dierbaren van het leven te genieten.

Wat zijn belangrijke vuistregels die je moet toepassen bij geld verdienen online? Verdiepen in hetgeen wat je doet, niet opgeven doch aanpassen naar succesvolle methodes om er alles uit te halen …het geeft ook niet wanneer iets niet werkt en je vervolgens nieuwe start, gaande weg leer je namelijk een heleboel (zo is je winst dus altijd kennis en ervaring, of geld wanneer de zaken juist perfect uitpakken). Succes met geld verdienen op het internet!

Over de schrijver
Hi Plazatalker, hopelijk vond je het blog artikel interessant en heb je er iets van op kunnen steken! Wil je met mij in contact komen? Mijn emailadres is: Marciano@plazatalk.nl
Reactie plaatsen