Gratis Masterclass
arrow_drop_up arrow_drop_down

GRATIS Online Masterclass

Verkopen op Amazon Kickstart in 4 stappen!

Na meer dan 14 jaar te hebben verkocht via webshops & marketplaces zoals Bol & Amazon en hier meerdere prijzen mee in de wacht te hebben gesleept, heb ik besloten dat het tijd is om mijn kennis te delen en jou te helpen succesvoller te verkopen op Amazon.


Sinds 10 maart 2020 is Amazon officieel gelanceerd in Nederland, een beperkt aantal webwinkeliers hebben het platform al omarmt maar de kansen liggen nog wagenwijd open!


Tijdens de GRATIS Online Masterclass 'Verkopen op Amazon Kickstart in 4 stappen!' ontdek je:

  • De kansen die er voor jou als (startende) ondernemer liggen op Amazon
  • Ik onthul de strategie van Plazatalk; ik vertel je exact wat we doen
  • Hoe je kunt starten met verkopen op Amazon
  • Welke tools je nodig hebt om verkopen op te schalen
  • Samen kijken we naar de volgende stap die nodig is om te groeien

Mijn waardevolle ondernemerslessen heb ik omgezet in een exclusieve online masterclass die ik gratis met jou deel.

Mijn naam is Bas Urlings, ook wel "Ondernemer op Slippers" genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen. Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 14 Miljoen.

Door de auteur van "Nu of nooit op Amazon"

null

We maken gebruik van cookies