Helium 10 Misspellinator - 3 enorme voordelen van deze tool
Helium 10 Misspellinator

Helium 10 Misspellinator

Wanneer jij een verkoper op Amazon bent, zal je zoekwoorden-onderzoek moeten doen om winnende “keywords” voor je producten te vinden. Je hebt hier een aantal goede tools voor, waaronder die van de Helium 10 …zoals Helium 10 Magnet, Helium 10 Cerebro en Helium 10 Frankenstein. Er zijn overigens nog veel meer onderdelen van Helium 10 die je echt meerwaarde kunnen bieden bij verkopen op Amazon. In dit artikel gaan we het hebben over Helium 10 Misspellinator.

Je zal overigens merken dat wanneer er gebruik wordt gemaakt van de complete Helium 10 suite, waar Helium 10 Misspellinator dus ook onder valt, ze elkaar kunnen aanvullen en nog krachtiger worden. Het combineren van al die tools geeft je dus echt een voorsprong op de concurrentie. En wil je echt meedoen op topniveau, zal je ze zelfs (bijna) moeten hebben om überhaupt te kunnen concurreren met de top van de markt.

Ok …laten we eens kijken naar Misspellinator en wat het precies kan betekenen voor je avonturen op de Amazon Marketplace.

Je hebt een “winnend” product gevonden, en daar horen natuurlijk ook winnende zoekwoorden bij. Wanneer jij hier geen of te weinig onderzoek naar doet, zal het namelijk heel lastig scoren worden op de Amazon Marketplace. Om gevonden te worden zal je namelijk wel een match moeten vormen, met waar je potentiële klanten allemaal naar speuren (wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten).

Op die fiets zal je een aantal zoekwoorden selecteren, welke bestaan uit een mix van shorttail en longtail zoekwoorden. Je hebt dus zeer concurrerende zoekwoorden, maar ook zoekwoorden met een lager zoekvolume …maar ook lagere concurrentie, waardoor je er makkelijker op kan scoren. En hierbij is het natuurlijk ook belangrijk te kijken naar de “intentie” en kan je Helium 10 tools gebruiken om de allerbeste eruit te selecteren.

Maar je wilt toch uiteindelijk ook zoveel mogelijk verkopen, en van alle graantjes wat meepikken …immers, elke extra verkoop die je kan maken door bepaalde zoekwoorden te gebruiken levert je ook weer extra winsten op. En met Misspellinator doe je precies dat …want zoals de naam al verklapt maak je gebruik van verkeerd gespelde zoekwoorden die mensen soms gebruiken, om jouw producten te vinden. En neem je die zoekwoorden via een slim trucje op in jouw Amazon productvermelding, zet leuke kansjes in de backend zoekwoorden-sectie, hiermee kan je namelijk extra verkeer krijgen en wellicht dus ook meer verkopen (het is een mythe dat dit niet zou werken, want dat kan wel degelijk meer opleveren voor je Amazon business …en ook al praten we hierover wellicht enkele verkopen meer, zijn het wel extra inkomsten die je maakt en bij grotere aantallen producten en zoekwoorden helemaal).

Helium 10 kortingscode

Je kan met Misspellinator dus heel makkelijk zoekwoorden vinden (en snel), door het zoekwoord voor jouw product in te tikken …en dan krijg je gelijk een lijst met verkeerd gespelde zoekwoorden die mensen gebruiken om naar jouw producten te zoeken. Handmatig uitvoeren van zo’n onderzoek is tijdrovend, en met Helium 10 Misspellinator krijg je gelijk DIE woorden die klanten ook echt gebruiken om jouw producten te willen kopen (alleen dan met een verkeerd gespeld zoekwoord die ze daarvoor zullen gebruiken).

En je kan met een aantal belangrijke “Misspellings” de backend zoekwoorden van je productvermelding aanvullen, waarmee je bovenaan kan komen te staan op het moment dat klanten zoeken naar jouw producten met die verkeerd gespelde zoekwoorden. Verder kan je er natuurlijk ook mee experimenteren (testen), om te kijken welke zoekwoorden het beste uitpakken voor je producten.

Het voordeel is ook dat je hele lijsten kan downloaden en gebruiken met de Helium 10 Misspellinator tool en alles wordt dus heel makkelijk voor je gemaakt en dat levert je extra tijd en kansen op.

Om nog even kort samen te vatten wat nu de voordelen precies zijn …hieronder nog eventjes redenen waarom je Misspellinator zou moeten gebruiken.

1. Vind foutief gespelde woorden die je geld kunnen opleveren

Het levert je mogelijk extra verkopen op …want wanneer jij het zoekwoorden opneemt in de backend van je productvermelding, en andere verkopers hebben dat niet …zal jij dus hoogstwaarschijnlijk beter scoren voor die zoekwoorden op Amazon en kan je zo (afhankelijk van het zoekvolume van die verkeerd gespelde woorden) meer verkopen maken. Ideaal omdat je er meer omzet en winst mee maakt ….maar het kan je ook bv. sneller hogere aantallen Amazon reviews opleveren en jouw verkoopstatistieken misschien wat extra boosten en het heeft dus op verschillende levels haar uitwerking.

2. Verfijn de optimalisering van je productvermelding

En het zijn allemaal van die kleine fijne kneepjes van het vak die je dus op verschillende levels meer kunnen opleveren. Zo zal je er bv. ook op de langere termijn meer profijt van hebben, omdat nu meer mensen (sneller) jouw merk leren kennen. Hoe meer klanten je weet te binden, des te meer je ook zal verdienen met je producten en mensen kunnen ook weer voor een netwerkeffect zorgen.

3. Enorm veel tijd besparen met zoeken

Ga maar eens na hoeveel tijd je zou moeten steken, zonder het gebruik van Helium 10 Misspellinator, om allemaal kansrijke en verkeerd gespelde zoekwoorden te vinden voor jouw producten om wat extra tractie te krijgen. Het is een flinke klus dat buiten dit soort gespecialiseerde tools om te doen. En daarom dus ook zeker een aanrader voor elke serieuze verkoper …niet elke verkoper gebruikt ze (waardoor je er dus een voorsprong mee kan behalen, alleen de echte professionele verkopers gebruiken dit soort verfijnde tools om hun Amazon business volledig uit te buiten).

Onderschat het niet …want Helium 10 Misspellinator kan je wel degelijk extra verkopen opleveren en hoewel er nog best een hoop verkopers zijn die het links laten liggen, is dat juist een uitgelezen kans om die verkopen bij je concurrentie weg te pikken en bekender te worden op de Amazon Marketplace …overweeg het eens voor je eigen productlijn en test het uit!

Reactie plaatsen