Helium 10 Frankenstein: Zo haal je het meeste uit deze tool
Helium 10 Frankenstein

Helium 10 Frankenstein

Helium 10 Frankenstein is de essentiële brug tussen het zoekwoordenonderzoek dat je kunt uitvoeren, en optimalisatie van Amazon productvermeldingen. De Frankenstein tool van Helium 10 is namelijk speciaal gemaakt om zoekwoordenlijsten op te schonen en ze om te toveren in “traffic” genererende kansen die je meer verkopen kunnen opleveren.

Bij Helium 10 draait het allemaal om het creëren van meer, om zo te optimaliseren dat je steeds rendabeler wordt met het verkopen van producten. Het biedt dus specifiek meer mogelijkheden voor Amazon verkopers. Je kan dus meer tools gebruiken, om beter in het spel te worden. Helium 10 staat bekend om haar toonaangevende suite van software tools en Helium 10 Frankenstein is een van die waardevolle tools. Wanneer je succesvol wilt worden met verkopen op Amazon, zal je dus veel hebben aan al die extra tools.

Op het moment dat je echt van plan bent de markt te veroveren, zal je al die data en het uitsorteren daarvan echt nodig hebben …want op die manier bouw je echt een significante voorsprong op ten opzichte van je concurrenten.

En dat is dus ook precies waarom je Frankenstein nodig zal hebben.

Met Helium 10 Frankenstein geniet je van de volgende voordelen:

• Bespaar tijd en moeite …duizenden Amazon zoekwoorden in seconden
• Alle tijd die je besteedt aan zoekwoordenonderzoek gaat niet verloren
• Je krijgt inzicht in de allerbeste zoekwoorden die nodig zijn voor verkopen

Met Frankenstein van Helium 10 kun je een enorme lijst met zoekwoorden (zelfs duizenden) gebruiken en deze omzetten in een beter beheersbare groep die je kunt gebruiken bij het optimaliseren van je Amazon productvermelding.

Je kan Helium 10 Frankenstein heel goed met andere tools gebruiken zoals Helium 10 Magnet, Helium 10 Cerebro en Helium 10 Scribbles.

Terwijl je jouw zoekwoordonderzoek uitvoert, stel je een lijst met afzonderlijke zoekwoorden en zoekwoordcombinaties (zinnen) samen. Deze komen uit je eigen onderzoek, van Google, en zeker van Helium 10 Magnet en Helium 10 Cerebro.

Zorg ervoor dat je deze lijst bij het samenstellen ervan …voortduren naar Helium 10 Frankenstein kopieert (binnen dezelfde sessie), zodat ze later allemaal op één plek zijn, wanneer het tijd is om ze te gebruiken.

Frankenstein is ontworpen om nauw samen te werken met de andere hulpprogramma's voor zoekwoorden van Helium 10.

Wanneer je zoekwoorden op Amazon probeert te identificeren, is Helium 10 Magnet de plek om te beginnen. Met Magnet ontdekt je namelijk zoekwoorden met veel zoekvolume en zeer relevante zoekwoorden voor Amazon. Of je kunt er vanuit de tegenovergestelde richting aan werken met Helium 10 Cerebro (door het opzoeken van zoekwoorden via ASIN’s).

Met Cerebro kan je beginnen met een product en ontdekken voor welke zoekwoorden jouw concurrenten rangschikken om jouw productvermelding te optimaliseren en jouw verkoop- en conversieratio te katapulteren met een eenvoudige omgekeerde ASIN-lookup.

Om te beginnen stellen we een grote groep zoekwoorden samen.

Zo kan je bv. voor draadloze koptelefoons zoekwoorden willen opzoeken.

Je opent dan vervolgens de Helium 10 dashboard en gaat naar de Helium 10 Magnet tool.

Magnet heeft de grootste database met bruikbare Amazon-gerelateerde zoektermen en long-tail zoekwoorden op de markt.

Met Magnet hoef je alleen maar een “seed-zoekwoord” in te voeren krijg je een hele lijst met relevante zoekwoordsuggesties terug om jouw organische traffic een stevige boost mee te geven.

En daarbij begin je natuurlijk met zoekwoorden die nauw samenhangen met draadloze koptelefoons.

Je kan met een nieuwe zoekopdracht de meest relevante data ophalen.

En die zoekopdracht levert je mogelijk zo’n paar duizend relevante zoekwoorden, die verband houden met je hoofdzoekwoord.

Eerst ga je een minimumaantal van 350 toevoegen aan het “Search Volume” filter en vervolgens klik je op “Apply”.

Het levert je de gefilterde zoekwoorden op die je graag wilt zien.

Maar hoe ga je die daarna, allemaal in je productvermelding plaatsen?

En nu komt Helium 10 Frankenstein in beeld.

Want je wilt het Amazon uiteindelijk zo makkelijk mogelijk maken …toch? Op die manier kom je tegemoet aan dingen waar Amazon van houdt, en is de kans op hogere rankings dus ook groter.

Om unieke individuele trefwoorden te identificeren, ga je naar de rechterbovenhoek van Magnet en exporteer je die lijst met zoekwoorden naar Frankenstein.

En dat levert je uiteindelijk de lijst op die je wilt hebben.

Om goed doorzoekbaar te zijn op die zoekwoorden, heb je niet de volledige zinnen in jouw productvermelding nodig. Je hebt uiteindelijk de zoekwoorden maar 1 afzonderlijk keer nodig.

Je moet dus alle gedupliceerde zoekwoorden eruit filteren.

Vervolgens kan je alle losstaande letters en veelgebruikte woorden, er verder ook uit halen.

Je kan met “Frequency” ook de meest voorkomende woorden uit die lijst halen, en zien welke woorden het meest waardevol zijn …iets wat dus ook heel nuttige informatie geeft die je kan gebruiken.

Helium 10 kortingscode

In de “Result” kolom kunnen we filteren op alfabetische volgorde met het ABC-filter, je kan ook filteren op de lengte van de zoekwoorden om beter te kijken naar short of longtail zoekwoorden.

Wanneer je om de een of andere reden zoekwoorden moet uitsluiten, heb je ook die optie in Helium 10 Frankenstein.

Nu is het tijd om je georganiseerde lijst met zoekwoorden in je productvermelding te krijgen.

Zoals we eerder in dit artikel hebben besproken, functioneert Frankenstein het beste met wanneer alles samenkomt.

De Frankenstein-tool van Helium 10 is de essentiële brug tussen jouw zoekwoordonderzoek en de optimalisatie van jouw Amazon productvermelding.

Frankenstein is dus eigenlijk het bruggetje, samen met Helium 10 Magnet en Helium 10 Cerebro en mogelijk zoekopdrachten via Google heb je dus een “powerhouse” combinatie die je veel extra inkomsten kunnen opleveren.

Want het zijn namelijk deze fijne kneepjes die bepalen of jij succesvoller zal worden met jouw productvermeldingen op Amazon. Grote jongens spelen ook met die tools om nog beter te worden in het optimaliseren van productvermeldingen. Je zal op die manier rendabeler worden met productvermeldingen, alleen maar door gebruik te maken van die extra Helium 10 Frankenstein tool. Check maar eens wat het is …en ook voor jou kan betekenen, succes met vinden van echte “winners”!

Reactie plaatsen