Helium 10 Blackbox: Wat is het en wat kan je er mee?
Helium 10 Blackbox

Helium 10 Blackbox

Wat is Helium 10 Blackbox en hoe kan je het gebruiken? Amazon is een enorm groot winkelplatform en bij uitstek DE plaats waar mensen hun favoriete items in bergen verschillende categorieën kunnen kopen. En hierbij merk je al gelijk een paar dingen op. Ten eerste is het de marktplaats waar klanten alle producten van hun keuze zoeken en kopen …en dat het een zeer concurrerende markt is (op Amazon zelf) waar je producten van praktisch alle merken kunt vinden. Het brengt ons bij de echte vraag: "hoe vindt een nieuwe verkoper op de Amazon Marketplace zijn of haar weg naar succes?" 

Het basis-antwoord zou zijn om veel tijd, geld en energie te investeren in marktonderzoek (online en offline) om een succesvolle strategie te ontwikkelen en deze vervolgens te testen om te zien wat het beste werkt. Maar ons antwoord aan jou is “hefboomwerking op de kracht van Helium 10 Blackbox”. Exact …Black box is namelijk de ultieme FBA Amazon-tool in Helium 10 die al het werk voor je kan doen terwijl je achterover leunt en ontspant. En dat is niet overdreven. Lees verder om erachter te komen wat het is en hoe je het kunt gebruiken om winstgevende producten op Amazon te verkopen.

Helium 10 Blackbox is een gebruiksvriendelijke Amazon-verkooptool uit de software Suite Helium 10. Het is speciaal ontworpen om particuliere verkopers te helpen de hele Amazon-marktplaats te scannen met een database inmiddels naar de 500 miljoen producten gaat. Je kunt scannen met behulp van geavanceerde filters om de producten te vinden die jij wilt verkopen, ofwel …producten waar veel vraag naar is maar weinig concurrentie.

Helium 10 kortingscode

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Hier de belangrijkste voordelen van het installeren van Helium 10 Blackbox: Geavanceerde Filters Zoals hierboven vermeld, wordt deze tool geleverd met een verscheidenheid aan geavanceerde en slimme filters die gebruikers helpen winnende productideeën te ontrafelen op basis van hun beoogde niche, behoeften en voorkeuren. Met behulp van de geavanceerde filters kan je producten zoeken op: 

• Categorie
• Geschatte verkoopopbrengst per maand
• Gewicht
• Beoordeling
• Aantal verkopers, etc.

Resultaten In Een Paar Seconden

Zodra je op zoeken klikt, duurt het slechts een paar seconden voordat de filters met meerdere factoren beginnen te werken en de resultaten met grote nauwkeurigheid weergeven. 

Gegevens om je strategische beslissingen kracht bij te zetten

De gegevens van Helium 10 Blackbox zijn niet minder dan een particuliere goudmijn. Je kan de gegevens bewaren en gebruiken voor nu en toekomstige plannen die jij hebt omtrent productideeën. Met deze gegevens in de hand kan je snel de best verkopende producten en on-aangeboorde niches met weinig concurrentie lokaliseren. Deze informatie is cruciaal voor succes, omdat het je een duur proces van vallen en opstaan bespaart, voordat je er ook echt geld mee kan verdienen. Met kwaliteitsinzichten en informatie tot jouw beschikking, kan je beginnen met een concurrentievoordeel en klanten producten bieden die ze willen en kopen. Vergeet niet dat je ook de Helium 10 Cerebro Tool kunt gebruiken om jouw zoekwoorden te verfijnen.

Nu we de voordelen kennen van het gebruik van Helium 10 Blackbox, laten we eens kijken hoe de tool echt werkt: 

1. Je begint door in te loggen op hun officiële website https://www.helium10.com/ 

2. Klik vervolgens op het tabblad “tools”, vervolgens op “product search” en open vervolgens de “Blackbox”. 

3. Meld je nu bij hen aan voor een gratis proefperiode om aan de slag te gaan of wanneer je de andere tools van Helium 10 al hebt gebruikt, log dan gewoon in om toegang te krijgen tot Blackbox. 

4. Zodra je toegang hebt tot Helium 10 Blackbox, kies je eerst uit de filters om met zoeken te beginnen. De beste manier om aan de slag te gaan, is naar onze mening door het “products tab” op het dashboard te selecteren en een categorie te kiezen om te zoeken. Hiervoor klik je eenvoudig op een categorie, trek je het menu naar beneden en klik je op de categorie van jouw keuze. 

5. Gebruik meer filters en stel basisparameters in om goede kansen te verfijnen. Stel bijvoorbeeld de minimum- en maximumverkopen per maand in of kies een prijsklasse. 

6. Nadat je jouw filters hebt geselecteerd, klik je op de onderstaande “search tab” op het dashboardscherm aan de rechterkant. Dit zal het zoekproces beginnen. Helium 10 Blackbox filtert alle producten op Amazon die aan jouw criteria voldoen. 

7. En dat is feitelijk alles! 

Wat essentieel is om te begrijpen voor de gebruikers van deze tool, is dat de zoekresultaten je alleen de top 200 overeenkomsten laten zien, waardoor tienduizenden andere resultaten overblijven. Het kan de nauwkeurigheid en duidelijkheid die je mogelijk zoekt, belemmeren. Daarom raden we je aan om jouw zoekopdracht te beperken door extra filters te gebruiken volgens jouw vereisten, omdat je dan meer relevante resultaten zal krijgen in de resultaten. 

Op dit punt zijn geavanceerde filters erg nuttig, zoals monthly sales units, fulfillment, sales to reviews, sales year-over-year en best sellers rank. Dit alles zal je helpen jouw zoekresultaten te verfijnen die voldoen aan jouw criteria en vereisten. Je beschikt dus over de relevante gegevens die jij nodig hebt om de grote beslissing te nemen. En dat is: welke producten te verkopen op Amazon

Een andere goede tip die we graag willen delen, is dat je de resultaten opslaat in de Helium 10 Blackbox tool. Dit is handig bij later gebruik.

We hopen ons artikel je heeft geholpen een goed begrip te krijgen van Helium 10 Blackbox en hoe het werkt. Wanneer je dus snel geld en winst wilt gaan maken op Amazon, elimineer dan het giswerk en investeer in Blackbox. 

Met Helium 10 Blackbox kan je in de kortst mogelijke tijd een succesvolle productverkoper op Amazon worden, zonder alle hordes te hoeven nemen die andere beginnende verkopers wel pakken. Je zal altijd een voorsprong moeten proberen te halen op je concurrenten …en wat is een betere manier dan nuttige tools in te zetten die je veel tijd en geld zullen besparen.

Reactie plaatsen