Hoe geld te verdienen tijdens een recessie met Amazon FBA & Ecommerce
Hoe geld te verdienen tijdens een recessie met Amazon FBA & Ecommerce
16 november 2022 

Hoe geld te verdienen tijdens een recessie met Amazon FBA & Ecommerce

Goedkope aandelen kopen, je spaargeld verhogen, of je pensioenrekeningen financieren zijn drie strategieën die vaak genoemd worden in internetadvies over hoe geld te verdienen tijdens een recessie.

Om tijdens de recessie wat meer geld te krijgen, adviseren wij dingen te verkopen op Amazon. Waarom? Er zijn een aantal redenen. We zullen ze stuk voor stuk doornemen en laten zien hoe je op Amazon en andere online winkels kunt verkopen om je inkomen aan te vullen.

Waarom Amazon verkopen tijdens een recessie?

Waarom Amazon verkopen tijdens een neergang

Consumenten blijven naar Amazon gaan om allerlei goederen te kopen nu e-commerce zich blijft uitbreiden. Fourth-party handelaren genereerden ruwweg 56% van de 470 miljard dollar omzet van Amazon in 2021.

Dit geeft aan dat er nog steeds potentieel is voor nieuwe verkopers om de industrie te betreden. En 66% van de shoppers beginnen hun zoektocht naar online aankopen op Amazon.

Consumenten blijven online aankopen doen, zelfs bij inflatie. Hoewel de meerderheid van de consumenten denkt dat hun uitgaven in 2022 stabiel zullen blijven, wil 24% hun online uitgaven dit jaar opvoeren.

Met weinig tot geen geld kun je beginnen

Het feit dat je niet veel geld nodig hebt om te beginnen is een van de beste redenen om nu al op Amazon te verkopen. Als u aarzelt om te veel geld uit te geven aan een nieuw product, kunt u oude goederen doorverkopen voor een gezonde winst, zoals boeken.

  • 32% van de Amazon-handelaren deed een investering van minder dan $1.000.
  • 16% begon met minder dan $500.
  • 82% van de verkopers begonnen hun Amazon bedrijven met eigen geld en "bootstrapped" ze.

Amazon ondernemers zijn succesvol

Vergeleken met de meeste andere kleine bedrijven die u kunt beginnen, genereren Amazon-verkopers aanzienlijk hogere winstmarges. Vertrouw je me niet? Zie de onderstaande gegevens uit ons 2022 State of the Amazon Seller Report:

  • 66% van de verkopers maakt winstmarges van meer dan 10%.
  • Meer dan 20% verdiensten worden gemaakt door 32% van de verkopers.
  • 14% had verdiensten boven de $100.000 in hun leven.

Verkopen op Amazon heeft het potentieel om u op korte en lange termijn veel meer te laten verdienen in vergelijking met een hoogrentende spaarrekening of de typische verdiensten van de S&P 500.

Verkopers verdienen snel geld

Vooral tijdens een recessie zie je de eerste jaren misschien geen rendement op je investering als je investeert in de aandelenmarkt of onroerend goed. Verkopers maken onverwacht snel winst als ze op Amazon verkopen.

  • Het eerste jaar van verkopen is lucratief voor 64% van de Amazon-verkopers.
  • Binnen de eerste drie maanden is 21 procent winstgevend.

Vergeleken met het investeren van geld in aandelen, beleggingsrekeningen of beleggingsfondsen, hebben verkopers van e-commerce en Amazon meer controle over de inkomsten die zij binnen hun bedrijf genereren.

Er hoeft geen nieuw product te worden geïntroduceerd

Het beste aan verkopen op Amazon is dat u geld kunt verdienen zonder een nieuw product te maken of te lanceren. Net als elke andere handelaar bent u in staat om winstgevend goederen van andere merken door te verkopen.

Er zijn verschillende methoden om geld te verdienen op Amazon, waaronder door boekverkoop, tweedehands goederen, retailarbitrage en online arbitrage.

Hoe verdien je met verkopen op Amazon met weinig geld tot je beschikking

Hoe verdien je met verkopen op Amazon met weinig geld tot je beschikking

Je hebt niet veel nodig om te beginnen met verkopen op Amazon, zoals al werd aangegeven. In feite kun je beginnen met verkopen zonder kosten!

Hoe voor niets verkopen op Amazon

Je kunt kiezen tussen een individueel of een professioneel plan wanneer je een Amazon verkopersaccount opent. Het professionele plan kost 39,99 dollar, terwijl het individuele plan gratis is. Hoewel het professionele plan meer biedt, is het individuele plan voldoende als u alleen maar wilt proeven.

  • Verkoop gebruikte boeken die je thuis hebt liggen.

Een van de gemakkelijkste methoden om geld te verdienen op Amazon is het verkopen van oude boeken, omdat je veel populaire titels gratis (of heel goedkoop) kunt krijgen die later voor $ 10, $ 20 of zelfs $ 50+ kunnen worden verkocht. Begin met het scannen van boeken met de Amazon seller app rond je huis, andermans huizen en tweedehands winkels.

  • Tweedehands goederen verkopen

Je kunt ook andere tweedehands goederen dan boeken verkopen op Amazon, wist je dat? Yup! Voor shoppers die op zoek zijn naar een betere waarde, blijven gebruikte goederen bijzonder goed verkopen op Amazon. Facebook Marketplace en eBay hebben allebei uitstekende markten voor tweedehands artikelen.

Hoe goedkoop verkopen op Amazon

Als je wat kapitaal te besteden hebt maar niet zeker bent over de introductie van een huismerkproduct, zou je groothandels- of detailhandelsarbitragestrategieën kunnen onderzoeken.

Het kopen van producten van een winkelier zoals Walmart of Target en het doorverkopen ervan op Amazon is hoe retailarbitrage werkt. De truc is het identificeren van goederen met een groot genoeg prijsverschil om een aanzienlijke winst te genereren.

Het grootste voordeel van wederverkoop is dat u niet eens uw huis hoeft te verlaten. U kunt met behulp van online arbitrage artikelen bestellen bij tienduizenden detailhandelaren, de koopwaar bij u thuis laten bezorgen en vervolgens de artikelen op Amazon adverteren.

Producten in bulk kopen is een andere manier om ze te gaan doorverkopen. Wanneer u dat doet, zal een merk, groothandelaar of distributeur u hun goederen in grote hoeveelheden met korting verkopen. U kunt tegen een aanzienlijke korting bestellen wanneer u in bulk koopt en de artikelen op Amazon met winst doorverkoopt.

De bedrijfsstrategie van de groothandel is fantastisch omdat u bestellingen plaatst bij betrouwbare leveranciers, wat beter is dan wederverkoop bij detailhandelszaken.

Manieren om een product op Amazon te introduceren

Een huismerkproduct kan worden geïntroduceerd op Amazon als je meer geld te besteden hebt. Er zijn verschillende voordelen aan het lanceren van een huismerkproduct, waaronder merkeigendom, grotere winstmarges, creatieve vrijheid en de afwezigheid van Buy Box-concurrentie.

Conclusie

Het is niet onmogelijk om geld te verdienen tijdens een recessie. In werkelijkheid is het dankzij Amazon en e-commerce voor bijna iedereen gemakkelijker dan ooit om wat extra geld te gaan verdienen.

Verkopen op Amazon is een van de beste methoden om geld te genereren tijdens een recessie.

Over de schrijver
Hallo, Ik ben bas. Ondernemer op Slippers is de beste samenvatting van mij! Ik reis samen met mijn familie de wereld rond terwijl de business doordraait!Eigenaar van DisQounts International BV. Toonaangevend in FMCG (Fast moving Consumer Goods) en winnaar van het snelst groeiende crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland! En natuurlijk Plazatalk, een platform waarin wij (startende) ondernemers helpen succesvol te verkopen via Marketplaces zoals bol.com en Amazon! Ik probeer over interessante onderwerpen blogs te schrijven. Mocht je leuke / interessante onderwerpen weten waarover we kunnen schrijven, laat dan een reactie achter onder deze blog. Veel leesplezier!
Reactie plaatsen