Best Sellers en Trending Products op Amazon in oktober 2022
Best Sellers en Trending Products op Amazon in oktober 2022
14 november 2022 

Best Sellers en Trending Products op Amazon in oktober 2022

Welke producten worden deze maand het meest verkocht op Amazon? Vullen klanten hun karretjes met beproefde huishoudelijke basics, of vliegen de hippe social media rages uit de virtuele schappen van Amazon? Is één Amazon productcategorie superieur aan alle andere?

 Dit artikel gaat in op enkele van Amazon's grootste verkopers gedurende de laatste 30 dagen, evenals hoe hun productverkoop en omzet zijn veranderd.

De populairste Halloween-kostuums van 2022

Volgens een onderzoek van de National Retail Federation zullen Amerikanen dit jaar ongeveer 2,9 miljard dollar uitgeven aan kostuums - maar wat zullen ze kopen?

Google heeft "Freightgeist" vrijgegeven, zijn jaarlijkse lijst van de populairste Halloween-kostuums van het jaar. Wij bekeken de drie populairste kostuums om te zien hoe ze het er op Amazon vanaf brachten. Neem een kijkje naar de best verkochte artikelen... als je durft.

1. Dinosaurus

Hoewel deze opblaasbare dino-kostuums niet bijzonder angstaanjagend zijn, zijn ze een grote sensatie. De omzet van dinosauruskostuums is de afgelopen 30 dagen met 348% gestegen, terwijl de verkoop per eenheid met 294% is toegenomen.

Opblaasbaar dinokostuum is het beste kostuum.

In de afgelopen 30 dagen zijn de inkomsten met 13.083% gestegen.

Trefwoordtrends: In de afgelopen 30 dagen zijn de zoekopdrachten naar 'rijdend dinosauruskostuum volwassene' met 2.162% gestegen.

2. Heks

Heksenkostuums zijn een populaire keuze voor zowel volwassenen als kinderen na de release van Hocus Pocus 2, die eind september in de bioscoop verscheen. In de afgelopen 30 dagen zijn de inkomsten voor deze kostuums met 339% gestegen, terwijl de verkoop per eenheid met 352% is toegenomen.

Top Halloween kostuum: Hocus Pocus-kostuum

In de afgelopen 30 dagen zijn de inkomsten met 10.497% gestegen.

Trefwoordtrends: In de afgelopen 30 dagen zijn de zoekopdrachten naar 'heksenkostuums voor vrouwen' met 2.859% gestegen.

3. Spider-Man

Onze spidey instincten vertellen ons dat dit kostuum dit jaar veel gezien zal worden. De omzet van Spider-Man kostuums is in de afgelopen 30 dagen met 505% gestegen, terwijl de verkoop per eenheid met 552% is toegenomen.

Spider-Man kostuum is het beste kostuum.

In de laatste 30 dagen zijn de inkomsten met 733% gestegen.

Trefwoordtrends: In de afgelopen 30 dagen zijn zoekopdrachten naar 'spiderman kostuum voor kinderen' gestegen met 2.163%.

Amazon's meest populaire producten

Bestsellers op Amazon veranderen voortdurend door de komst van social commerce en het veranderende winkellandschap. Hier zijn enkele van de populairste producten op Amazon van de afgelopen maand.

Sets voor het snijden van pompoenen

Heeft iemand Jack O'Lantern genoemd? In de afgelopen 30 dagen steeg het aantal zoekopdrachten naar "Pumpkin Carving" met 1.014%, terwijl de omzet van deze kit met 8.250% steeg. De verkoop van pompoensnijpakketten is deze maand ook met 471% gestegen!

Kransen voor de herfst

Deze kransen zijn zowel seizoensgebonden als modieus. In de afgelopen 30 dagen zijn de inkomsten voor dit product met 5.767% gestegen, terwijl de zoekopdrachten naar 'herfstkransen voor de voordeur' met 468% zijn toegenomen.

Vellen van Fleece

Het is officieel knus seizoen, dus trek je warme lakens uit de kast. De omzet voor deze fleece set is in de afgelopen 30 dagen met 3.973% gestegen, terwijl zoekopdrachten naar 'fleece lakens' met 143% zijn toegenomen.

Kussenhoezen voor de herfst

De herfst is een uitstekend moment om de inrichting van uw woonkamer bij te werken. In de afgelopen 30 dagen zijn de inkomsten voor deze herfstkussenhoezen met 3.811% gestegen, en de zoekopdracht naar 'herfstdecoratie' met 481%.

Voorruitontdooiers voor onderweg

Deze draagbare voorruitontdooiers zijn ideaal voor koude ochtenden. In de afgelopen 30 dagen zijn de inkomsten voor dit product met 1.717% gestegen, en klanten hebben de afgelopen maand 513% meer gezocht naar 'draagbare autoverwarmers'.

Jassen voor winterhonden

Een heerlijke hondenjas houdt uw hondenmaatjes warm. De inkomsten van deze jassen zijn in de afgelopen 30 dagen met 830% gestegen, en kopers zoeken naar 'hondenjassen' 638% meer!

Deurmatten voor de herfst

Deze bedrukte deurmatten voor de herfst zijn behoorlijk populair. De inkomsten hiervoor zijn de afgelopen 30 dagen met 707% gestegen, en de verscheidenheid aan stijlen is een grote aantrekkingskracht voor klanten.

Verwarmde dekens

Verwarmde dekens zijn de ideale aanvulling op een kille avond. In de afgelopen 30 dagen is de omzet van deze dekens met 508% gestegen. Klanten zijn ook op zoek naar 'warme verzwaarde dekens voor volwassenen', wat in de afgelopen 30 dagen met 819% is gestegen.

Schillers voor appels

De ideale herfstactiviteit is appelplukken. Het is geen verrassing dat de omzet voor deze appelschiller in de afgelopen 30 dagen met 308% is gestegen, terwijl het aantal zoekopdrachten op trefwoorden met 163% is toegenomen.

Vacuüm-geïsoleerde roestvrijstalen mokken

Deze geïsoleerde mokken zijn de afgelopen 30 dagen met 100% in omzet gestegen, waardoor ze ideaal zijn voor alles van tailgate parties tot natuurwandelingen.

Doe er je voordeel mee en succes met de verkoop.

Over de schrijver
Hallo, Ik ben bas. Ondernemer op Slippers is de beste samenvatting van mij! Ik reis samen met mijn familie de wereld rond terwijl de business doordraait! Eigenaar van DisQounts International BV. Toonaangevend in FMCG (Fast moving Consumer Goods) en winnaar van het snelst groeiende crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland! En natuurlijk Plazatalk, een platform waarin wij (startende) ondernemers helpen succesvol te verkopen via Marketplaces zoals bol.com en Amazon! Ik probeer over interessante onderwerpen blogs te schrijven. Mocht je leuke / interessante onderwerpen weten waarover we kunnen schrijven, laat dan een reactie achter onder deze blog. Veel leesplezier!
Reactie plaatsen